Ahojte.. tém zameraných na to, ako sa zbaviť celulitídy, tu je mnoho.. ale pribúdajú hlavne príspevky, kde vravíte, že to nejde, že ju majú takmer všetky, že na ňu nič nezaberáá :o/ takže niečo také prosím nepíšte.. ale ak niekto máte naozaj niečo osvedčené a odskúšané, A ZABRALO TO, aj keď len trošičku- SEM S TÝM :o)))
Naozaj ucinne proti hlupej celulitide
co zabera? 1)schudnut 2)cvicit, ale pozor: nestaci trochu 3)a potom si mozes dat na to tie vselijake masticky, olejceky a podobne sprostosti
z kremov to neviem, ale mne pomaha plavanie a prirodny olej s ananasom značky hristina - funguje a nestojí veľa
zbavit sa jej nie je možné, ale aspoň sa dá zmierniť ale to najmä cvičením a teraz som na notine objavila na nu objavila perfektný krém SHISEIDO Body Advanced Body Creator a krásne vonia, hydratuje a mierni celulitídu
Jedine cvičenie pomôže, aspoň sčasti.
Mne pomohlo toto - track.cellinea.pl
Najlepšia vec proti celulitíde je pre mňa Delia Cosmetics Dermo System telové maslo proti celulitíde - notino.sk
Pri odstranovani celulitidy je potrebne hlavne zmenit stravovacie navyky, podstatne zvysit prijem tekutin (min.3 litre- najlepsie cista voda) a pohyb /nie skakanie a apod./ idealna je rychla chodza, schody-vynechat vytah,korcule, mne zabera stepper.
Je fakt, ze kremy nezbavia celulitidy, ale vyrazne zlepsuju stav pokozky- aj ked pisu, ze netreba masaz, len natret-skuste aspon 2-3 minutovu (s tym kremom)
Ked sa toto dodrziava uz po mesiaci su viditene vysledky
Tak vela stastia :-))
jej, vdaka, aspon sa budem mat na co stazovat :-))
tak ja mám ešte nejaké to kilo po pôrode naviac, pošlem ti? :) celulitída je grátis :P