este chvilu a psycholog..

Príspevok v téme: este chvilu a psycholog..
neviem 23

bolo vam po rozchode tak zle ze ste vracali? ja do seba nemozem nic dostat nemozem spat som totalne mimo.vynechavam skolu skoro mesiac ani semester nedokoncim.. tak hotova som nebola este nikdy.neviem co robit so sebou absolutne neviem.mam chut sa ostrihat prefarbit odstahovat ja neviem prepina mi.co mam robit nech sa z toho dostanem :( mam v krku aj zaludku obrovske olovene gule ktore ma tlacia. ten dotycny ktory chce zrazu byt len kamarat sa obcas ozve typom mojko a cmuk a ja som v prdeli z toho.ani neviem preco to skoncilo preco chce byt len kamarat :(( potrebujem uz toho von a neviem ako

nexus

ak sportujes, tak neprestan..chod si zabehnut, do fitka...co najcastejsie a dobre sa znic...urcite ti to pomoze a ked ti nechuti jest premoz sa, aby si si hladom neoslabila organizmus, kup si pomarance, grapy, banany, a laduj sa...
mlieko s medom pred spanim...
skus aj lubovnikovy caj...

nexus

ahoj neviem...tak ja by som ti mohol na tuto temu rozpravat litanie...olovene gule v zaludku...
hlavne moc nepi...pokial normalne spis tak je dobre...vela spi, ak sa ti da...
skus autogenny trening..

www.mamatata.sk

ja to idem skusit dnes prvy krat, uz po funuse, lebo mne to trva uz skoro dva mesiace...
nech ta nenapadne si dat predpisat nejake tabletky na ukludnenie...
radsej s mierou si vonku vypi s partiou veselych kamaratov...