ahojte je mi neprijemne pysat o tomto probleme verejne ale uz asi5 alebo 6 rokov mam problemy so nafukovanim a plynatostou. je to velmi zle. niekedy nemozem zapnut nohavice ako mam nafuknute brucho a HLAVNE je to velmi bolestive obcas.. velakrat som mala pocit ze mam nieco s vajecnikmi alebo oblickamy pretoze bolest presahovala az tam, ale ked sa mi na druhy den brucho slpaslo a ulavilo tak bolest prestala. je mi to neprijemne kedze tieto problemy sprevadza aj velka plynatost, ktory neviem zastavit. citim sa trapne a socialne izolovana od ludi kedze nechcem zamorovat ovzdusie...
ja uz neviem ako to vyriesit. parkrat som bola aj na pohotovsti s bolestami. raz som si myslela ze je to spontanny potrat tak prisla sanitka ale zaujimave je ze ked prislo okamzite sa mi ulovalo a brucho prestalo boliet... mozno to mam naozaj psychycke a vyvolava to stres, kedze viem ze ked som v strese taak jem jem chrumem a hadzem do seba vsetko.. najviac mam brucho nafuknute vecer. cez noc to trocha polavi ale citim sa trapne velmi trapne ked som v noci s priatelom..a to ma stresuje este viac ze to neviem zastavit je kolotoc a som este viac v strese..
mam 24 rokov, v 18tich mi robily vysetrenia neviem ako sa to vola ale isly mi do zaludku cez usta a aj kamreou cez..
zevraj vtedy som bola v poriadku doktor mi nakazal davat pozor cojem..dali mi tabletky SAB proti plynatosti ale po tyzdni brania tychto tabletiek som skoncila na pohotovosti s velkymi bolestami v bruchu. viete mi nikto prosim poradit aspon ake jedla mozem jest a mam jest ked sa nafuknem. aby to zmizlo?
dakujem velmi pekne
uz som zufala a neviem co mam robit.