Ahojte, vedeli by ste mi niekto poradit, ako sa zbavit tak 3-4 kil. Od augusta som pribrala tak 7 kil, teraz mam 56, a chcela by som ist tak na 52-53, uz tak mesiac sa snazim stravovat rozumne, vecer ziadne sacharidy a aj to sladke sa snazim obmedzit, ak sa mi podari tak 2x do tyzdna chodim cvicit a 1x hrat bedminton, ale zatial sa mi podarilo iba skor pribrat ako schudnut.Neviem co robim nespravne :(
Preco sa mi nedari schudnut?
Dakujem, vam za rady, tak dufam ze ked sa naozaj nebudem prezierat a chodim pravidelne cvicit tak uvidim aj nejake vysledky. Sice na vahe som nejako nesla dole ale mam pocit ze zo zadku ano, ale brucho nejako nejde :(.
skratka a dobre pi vela vody minimalne pol litra na lacno a potom postupne tak do obeda by si mala mat za sebou 1 a pol litra ..stravo sa stravuj ...sladke si mozes dopriat do 12stej a potom rozumne s vecerou..a samozrejme cvicenie je velmi dolezite ...nebud sklamana vysledok sa dostavi do 3 tyzdnoch zarucene!!!!!
Bubo - info o zmene prostredia a stravy (zahranicie) je daleko hodnotnejsie, ako vsetky predtym napisane infosky o tebe. Ano, zahranicie a ich strava cloveka rozhodi a chvilu trva, kym sa vratis do normlanych kolaji. Dalsia vec je Tvoja genetika a metabolizmus. Moze sa stat, ze Tvoj organizmus aj z tohoto dovodu velmi rychlo zareagoval na tuto zmenu a zacal priberat a po navrate mu to bude trvat dlho, kym sa vratis na povodne hodnoty. Kazdopadne neprestavaj a najme - nemet stravovanie a zvyky kazdu chvilu len preto, ze po mesiaci budes mat dojem, ze to nezabera, tak skusis nieco ine. Takymto kluckovanim si len viac uskodis. Metabolizmu urcite neprospeje zmena ziv. stylu kazdy mesiac-dva. Radsej vydrz par mesiacov, hlavne sa vela hyb, pridaj si to, 2-3 tyzdenne je na zaciatok fajn, po dvoch-troch mesiacoch, ked si telo zvykne, pridavaj a neboj sa, mozno casom zistis ze aj 5x tyzdenne je malo. :o)
Dakujem pekne za odpovede, no nejaku radikalnu dietu som ani nemala v umysle zacinat, je pravda ze som zacala priberat asi z toho ze som mesiac bola mimo krajiny a mala som strasne nepravidelnu stravu a ziaden pohyb, takze teraz sa to snazim nejako eliminovat.
Myslim si ze sa stravujem dost pravidelne ranajky:celozrnne pecivo, syr, zelenina popripade ovocie s jogurtom a musli,
obed: to si dam na co mam chut, ale urcite nic vyprazane :)
olovrant nejake to ovocie,
vecera: polievka, salaty, jogurt, sem tam mäso. Myslite ze takto je to ok? A cvicim body work.
vydrz s cvicenim,kazda choroba musi najprv dosiahnut vrchol a potom zacne ustupovat, a pri kazdom cviceni sa najprv pribera ,pretoze svaly su tazsie ako tuky,radsej sa meraj,to je lepsie,urcite to cvicenie na tebe uz vidno.Pi citronovu vodu,citron spaluje tuky.1 citron denne.Len vydrz a pri kazdom suste si povedz " od tohto jedla chudnem " Ked tomu uveris,robi to zazraky.Vela zdaru
A co ked mas teraz este podvyzivu a potrebujes pribrat ?
chudnutie nie je len o tom ze vecer nejes sacharidy!
mozno jes velmi malo a telo si robi zasoby..
kolko mas pohybu?kolko pijes?kolko krat denne sa stravujes?ako vyzera tvoj jedalnicek od rana do vecera?
magy...tak tak :)