je duphalac len na redpis ci ho mozem kupit aj vo volnom predaji?
dakujem
duphalac -je len na predpis?
diduska- je to jedno ci pred alebo po...
a ty si duphalac uzivala rano na lacno alebo kedy?
aknitka ja teraz mam zaciatky varenia, nasi maju obed, lebo chodia do prace a ja ked chcem jest si musim navarit a priatel vie akurat urobit parky aj to ako minule bez vody:DDD ja uz ani neviem co mam varit stale toto iste...
fuha tak to asi robim zle ked iba 2krat do tyzna nie?
anitka moja draha si este tu?:)
esteee sa ta potrebujem opytat ze kolko x do tyzna si si daval duphalac?
dakujem za rekakciu
meggy ja tiež nie som extra kuchárka a vôbec to nie je pre mňa hobby. je to pre mňa nutnosť bez ktorej sa nedá fungovať. takže pre to varím. a väčšinou si vymýšľam a improvizujem. lebo je málo takých receptov kde mne chutia všetky ingrediencie. a ja som tiež nevedela variť keď som sa osamostatnila. vždy som si deň dopredu rozmyslela čo by som chcela variť a mama mi to potom dopodrobna nadiktovala. ani zápražku som nevedela urobiť a prvá skončila v sifóne :-)). nedávno som našla recept na šošovicu čo mi diktovala mama a som sa sama na sebe smiala aká som bola nešika. dnes si rada prečítam nové recepty, vezmem si z nich čo sa mi pozdáva a vytvorím si nový, svoj. keď sa budeš snažiť a hlavne budeš odkázaná iba sama na seba (čo sa varenia týka) tak to pôjde aj tebe oveľa lepšie. u mňa to bolo presne tak. na manžela sa spoliehať nemôžem lebo ako sa vraví jemu aj čaj prihorí :-)).
aknitka prist varit aj nam:DDDD u nas sa jedia iba same somariny a velmi rada by som rpesla aj ja na normalnu stravu a ja neviem nejako extra varit:D