Neustála mikoza

Príspevok v téme: Neustála mikoza
zuzuulkaa

Ahojte týmto vás prosím o radu, už som na dne zúfalosti s mojimi problémami dva roky nonstop ma trápia kvasinky, snád neprešiel ani jeden den čo by som ich nemala, neuverili by ste. Žiadne čipky mi nepomáhajú, dokonca teraz beriem candibene aj čipky aj masť, a neustále ma svrbí v oblasti konečníka. Už som zúfala, mal niekto niekedy takýto problém dlhodobého charakteru, aj sladké som obmedzila už je to dva týždne ale hrúza mám stále pocit že je to o tom istom. Všetkým radám budem rada.

Monika1984

1. beries Hak?
2. dodrzujes sexualne abstinenciu ked sa liecis?
3. nosis tangace?
tu dietu bez sladkostia bielej muky treba drzat dlhodobejsie,nosit bavlnene pradlo, nie tesne nohavice, umyvat sa vodou alebo lactacydom a ine..

arla

Mne pomohla zmena sex. partnera. Oralne mykotikum netreba brat jednorazovo, ale aspon pocas troch cyklov, v jednom cykle si treba dat dve tabletky, ale nie naraz. Porad sa s gyndakom, tie maste a cipky v chronickych pripadoch nezaberaju, treba brat tie tabletky.

zuzuulkaa

probiotika tak na tie som už minula prachov, nestoja za nič, tou vodou som neskúšala lebo veľmi to gynekologovia neodporúčajú tak nechcem na sebe experimentovať

zuzuulkaa

fúúúú to by bolo na dlho, mycomax, candibene, canesten, fluco sandoz, macmiror,betadine, entizol .... nenormálne veľa za tie dva roky a žiadna zmena ani po jednom lieku