Zdravim vas.mam priatela,chodime spolu uz 2,5 roka. Mame sa radi,vsetko v pohode. Len.... ma kamaratov, ktori mu stale vyvolavaju. Je to kazdy den aj niekolko krat. Nevadilo by mi to,keby mi nehovoril,ked mu ja zavolam,ze teraz nema cas, ma robotu a polozi. Tak isto to je,ked ho volaju aby sa isiel s chalanmi vozit (jazdi na motorke) vzdy to je cez vikend alebo volny den, ked konecne mozeme byt spolu, tak on ide sa s nimi radsej vozit ako byt so mnou. Ked ja chcem raz za cas(mozno raz za mesiac) aby prisiel ku mne skor, tak ma odbije tym,ze mi povie ze ma robotu. A nato mu zavola zas niekto z jeho uzastnych kamaratov a zavolaju ho sa vozit. A on ide..tak mne povie,ze ma robotu a on takto.. proste a nestalo sa to jeden krat... nechcem sa s nim rozist kvoli tomu, ale neviem co mam uz robit. Snazila osm mu to aj vysvetlit, aj porozopravat sa s nim o tom, ale vzdy je vsetko bezvyznamne..
Co mam robit ?
Michala- dvaja na babete nemozu:))))
a ked je tvoja, preco by si ju nemohla predat? tak potom ju nekupil tebe ale sebe.
tak kupi ti motorku a vozi sa na nej on.´preco sa na nej nevozis ty? a ked ide za chalanmi, ty preco nejdes?
ale ved na jednej motorke sa odveziete aj dvaja nie???
este nieje. .az ked napadne sneh..a nemozem predat, kupil mi ju on... uz som mu navrhovala nech ju predame,ze najar kupime nove a nechce (lebo by sa nemam na com vozit)
ale uz je po sezone nie? predaj motorku ked na teba kasle
ano pokial mal aj on motorku,tak sme sa vozili spolu..ale kedze mam uz len ja..tak si chodi na mojej
skús priateľovi navrhnúť aby si šla s nimi uvidíš možno ho to aj poteší
ak ta to utesi,vzdy je to lepsie,ako keby chodil do krcmy,pil alkohol a bol na teba zly