Prosim byvale anorekticky

19Andy87

Som bývala anorektička. Ale nie vlastnou vinou, nevyvolala som si to sama. Bola vyvolaná stresom a zlým životom, ktorý som prežila. Všetko čo som zjedla,čo som si navarila som vyvrátila. Bolo to hrozné, človek je ako v začarovanom kruhu a vyliesť ani za svet, mala som tu anorexiu v ľahkom štádiu, takže nemusela som byť hospitalizovaná v nemocnici. Spravili to lieky, lebo som o sebe vedela. Nie to, že som chcela byť štíhla. Teraz sa cítim dobre, mám svojich 60 kg. Moje telo je krásne také aké je.

ukulalula

Dnes som sa naobedovala \tanier cestovin| okolo 13-tej. Podla spravnosti som mala si nieco pod zub dat o 3 hod. Ale strasne som plna. Dala som si teda len kusok melonu a este stale som plna. Uz sa snazim uz dlhsie a neprechadza to. Po hlavnom jedle mavam aj pocity uzkosti....
Vdaka za podporu a reakciu.
Kolko to asi trva, kym ten pocit plneho brucha prejde?
Kupila som si aj enzymy na travenie, ale ono to je asi v hlave :|

sewie

ukulalula, ako vyliecena anorekticka mam pre teba dobru spravu-PREJDE TO:)!!! chce to sice cas a vela casu ale ZVITAZIS ak sa nevzdas:))))!!!!!

ukulalula

viem, ze je to stara tema, ale presne aj mam take pocity po jedle...stres a depka. No snazim sa byt trpezliva a pekne jest...snad to prejde :

vanesy4

Bola som anorektička aj bulimička.Už je to 17 rokov,čo som tomu prepadla.V období puberty som mala tak 65 až po 73 kg pri výške 176 cm.Počas an. a bul.49 až 53.Medzitým som porodila dve deti,bezproblémovo,ale ten pocit,že nemôžem jesť viac ako je nutné,jesť malé množstvá a vyhýbať sa tomu kalorickému,vo mne zostal.Stále sa mi vracajú momenty,kedy sa cítim tučná/teraz mám tak 55-56 kg/a predstava,že by tá váha šla hore ma desí.Neviem či sa toho dá zbaviť.Šťastní tí ktorým sa to podarí,ale myslím,že väčšine to v podvedomí ostane na celý život.

my_world

SUhlasim casom to prejde :)suvisi to aj s tym ze ked sa vyliecis tak sa ti zacne menit aj myslenie a pohlad na seba samu ale trva to trochu dlhsie ako telesne vyliecenie.

Sunnrisse

Casom sa to bude stale zlepsovat, zvyk je zelezna kosela, a preto je potrebny cas, aby sa ti prebudovalo aj podvedomie :) Rozhodne to nie je dozivotne, je to len akasi forma zotrvacnosti v zauzivanom, len vydrz a papkaj, nech mas dost energie, sily a vitality. Len tak dalej! :)