Mam noveho priatela a zacinam byt zufala... uz sme sa dvakrat pokusali o sex, ale asi ma nejaky blok a nepostavil sa mu.... skusala som oral, aj rucne aj vsetko mozne, cize nebola som pasivna a nic,... zacinam byt z toho nervozna..... poradte prosim co sa da robit, dakujem
Co robit ak sa priatelovi nepostavi (
a v com bol problem uz vies? inak blahozelam:)
takze sme to uspesne zvladli )
Mne sa to stalo tiež na začiatku vzťahu, bola som z toho na nervy, partner tiež, ale nechali sme tomu voľný priebeh a prišlo to samo. Možno je to aj o dôvere, o strachu (pri nejakej jednorázovke mu je jedno, aký bude)...netráp sa tým.
P.S. Teraz tomu môjmu stojí stále...
Denz ako malo? Nevies ze kto nie je spokojny s malom, velkeho nie je hoden?
ahoj- tento problem prezivam s manzelom a mali sme ho aj na zaciatku randenia- obdobia sa striedaju- a navstivili sme aj sexuologov- funkcne v poriadku- blok v hlave, psychika, komplex-potlacany. Prepnut sa musi on sam. Inak- zakazal onanovat!
:D.........co uz :))
aj chlastal a fajcil a veela sexoval a stereo pocuval :)))
Karataaa- nebral v minulosti steroidy_
egresko-:DDD
ajoj:)
tak preto si tu tak malo???:DDD
no je aj taka moznost ze casto masturbuje. Ja tiez ked sa 5-6 krat za den spravim tak sa mi vecer tazko postavi, co uz nie sme stroje.
karataaa ako dlho to uz trva? ty si schopna vzrusit muza, ale ked to skusate este len malo tak je to v psychike, on sa obava ze ta sklame, alebo sa boji ze uz si mala lepsieho.