Ake mate skusenosti s O2?

O2 katastrofa

No O2 je čistá katastrofa, zo začiatku sme boli spokojný s lepšími cenami no postupne ti bolo horšie, poslali zlý qr kód a po jeho úhrade faktúra sa priradila pod iný variabilný symbol a po niekoľko mesačnom boji a posielaní potvrdení o zaplatení má odpojili a nakoniec aj celkom zrušili číslo a skončilo to tak že moje zle zaslané peniaze mi nechcú vrátiť a požadujú odomňa cez vymáhačsku spoločnosť zaplatit zaplatenej faktúry a ostatne poplatky spojené s odpojením a to vo výške 95e sú tam totálne hlúpe ženské ktoré nevedia rozoznat dve telefónne čísla, no čistá katastrofa a ide to na súd pre 10€ paušál,

o2 katastrofa

Vase vidláčky na zákazníckej linke sa správajú ako trúby, strašne dôležité, doma doja kravy a upratujú pod prasatami

Nespokojnost

o2 nikdy, špekulanti , zákaznícka linka, operátorky dôležité vidláčky, ktoré sa schovávajú za 0800 02 02 02, nakoľko ako barmanky by sa neužívali. Neveríte mi ? Chce do Banskej Bystrice pred Európu a uvidíte tie vidláčky škaredé degenerovane, všetky sú ešte pani, keby neexistovali vibratori

o2 katastrofa

Vase vidláčky na zákazníckej linke sa správajú ako trúby, strašne dôležité, doma doja kravy a upratujú pod prasatami

LaciL

Prešiel som z O2 do t-com z jedného dôvodu samé poplatky....keď som zaplatil faktúru v O2 vypýtali si domna 6€ zato že som zaplatil na pokladni a nie cez internet...kde to žijeme? A keď som si preniesol číslo o2 karta mi platila ešte 3dni v novom mesiaci a zaúčtovali mi celi mesiac žiče za prevolane Max 5 minút som zaplatil 35€ takže ďakujem O2 :) a o signale ale nehovorím...

rofl

ja som asi pred mesiacom presiel z t-mobilu do o2. zistil som, ze som tak mal spravit skor. o2 je podstatne lepsie...moj nazor

AdamKrt

cajik:

O2 ma partnersku siet T-mobile. Takze ak tam nebude mat signal O2, bude Ti svietit na mobile siet T-mobile. Pritom cennik plati stale rovnaky.

cajik

Fuu tolko prispevkov :) Dakujem.

Ja som maximalne znechutena z cien T-mobilu. Teraz mi prisla sms, ze si mozem zobrat pausal za polovicu, ked prejdem na program Relax alebo Viac. A dostala by som k tomu telefon.. Ale mne sa ani ten jeden program nepaci, pride mi to na prd. Ked mam cenu do orangu 12 sk a do t-mob 9sk.. A v O2 by som mala za 4 sk.. To je dost rozdiel.. Kredit sa mi mina ani neviem ako, pritom nevolam tak vela :S. A t-mob mam uz velmi dlho a ziadna vyhoda, nic.

Ale zas na O2 mi uz par ludi povedalo, ze ma zle pokrytie signalu, tak sa bojim len toho :(