Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

komplexy...

Príspevok v téme: komplexy...
jessicaa

ahojte vsetci...musim sa priznat ze mam strasne komplexy zo svojho vyzoru...paradox je ze vsetci mi hovoria ze som velmi pekna...ale ja si neverim...vobec...s tymto problemom bojujem uz dlhu dobu a nedokazem ho zvladnut, prekonat tie pocity co su vo vnutri...ked sa pozriem okolo vsetky baby mi prijdu krasne a ja som ako spata...chcem mat uz konecne sebavedomie...vyjst na ulicu a povedat si..vyzeram dobre...moje komplexy su spojene s prsiami..mam dvojky a podla chlapov su to male prsia...teda podla vacsiny...viem ze sa mi uz nezvacsia lebo mam uz 19...20 na krku...co mam robit pre zvysenie sebavedomia..? prosim poradte mi...

jakub81

Hlavu hore, male prsia su ok, ak ma dievca peknu tvar a zvysok tak to neriesim, nechapem preco sa kôli tom tak trapis.

jessicaa

teraz som si tu precitala ze chlapi by sa s babou ktora ma male prsia ani nevyspali...hm..to sa mam teraz zabit lebo mam dvojky a chlapom sa pacia iba prsnate? neviem ci teraz existuje aj normalny chlap...zacinam pochybovat...

jajka001_

ale budes neboj. je to tym rozchodom, urcite
nedepkuj ale sprav si radost, skrasli sa, kup si nove oblecenie, zmen uces, celkovy dizajn

jessicaa

sak prave..ja viem ze su to totalne hluposti...ved zivot nie je o krase...ale vidis ze ma to trapi..vsade vidis tie dokonale modelky a kto by tak nechcel vyzerat?:) mozno preto ze som po rozchode tak mam take myslienky..ze ci si najdem chalana a ci sa niekomu budem pacit...

jajka001_

ver mi ze velkost tvojich prs nie je problem. pozri na Adelu Banasovu.
bud sama sebou, nechci byť nejaká barbie. mas 19, tak sa netrap hlupostami :) uzivaj si mladost
keby si mala trojky, tak by si mala dalsi, iny problem.
popracuj na tom sebavedomi. Chlapcom sa pacis aj s dvojkami. a ked ti vravia ze si pekna tak im ver.
aby si bola pekna nemusis vyzerat ako Barbie