Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

komplexy...

Príspevok v téme: komplexy...
jessicaa

ahojte vsetci...musim sa priznat ze mam strasne komplexy zo svojho vyzoru...paradox je ze vsetci mi hovoria ze som velmi pekna...ale ja si neverim...vobec...s tymto problemom bojujem uz dlhu dobu a nedokazem ho zvladnut, prekonat tie pocity co su vo vnutri...ked sa pozriem okolo vsetky baby mi prijdu krasne a ja som ako spata...chcem mat uz konecne sebavedomie...vyjst na ulicu a povedat si..vyzeram dobre...moje komplexy su spojene s prsiami..mam dvojky a podla chlapov su to male prsia...teda podla vacsiny...viem ze sa mi uz nezvacsia lebo mam uz 19...20 na krku...co mam robit pre zvysenie sebavedomia..? prosim poradte mi...

dionee

AdamKrt riesime tu komplexy, hej?
Nemusis mi pisat co je to hladovat, nemat kde byvat. Aj ja mam horsie problemy ako prsia,ale tu riesime momentalne komplexy.

AdamKrt

Len tak /niektore/ damy pre informaciu.

Uvedomujete si tie, co chcete plastiku, ze TO JE OPERACIA a kazda ma svoje rizika ?

Ak si teraz myslite, ze mate problem, co potom, ked budete mat problem s narkozou, podruznou infekciou, reakciou organizmu na cudzi predmet, alergickou reakciou, ci jednoducho bezna vec, niekto nieco pobabre, ci dokonca poskodi a bude na tom omnoho horsie, ze uz sa nebudete trapit tym, ze mate male prsia, ale tym, ze budete chciet byt zdrave....

Viete kolko operacii sa urobilo fusersky ? Nahoda je svina. Inak, ak idete este pod narkozu, tak je to dost zaberacka na vas organizmus. Dusevne funkcie idu cloveku dole a trva istu dobu, kym sa aj mozog zregeneruje a je otazne, ci na tu istu uroven. Ale samozreje, ak ma niekto male IQ a potrebuje k stastiu miesto mozgu iba napumpovane balony a neisty vysledok, tak prosim... Uvidime par mesiacov po operacii prispevok typu: "som nestastna, chirurg pokaslal operaciu a mam stale bolesti, poradte so mam robit"?

AdamKrt

dionee:

hnusne bude, ked bude krajina vo vojne. Hnusne bude, ked Ti deti nebudu mat co jest. Hnusne bude, ked prides o strechu nad hlavou.

Ci mas take, ci onake prsia, alebo ich plastiku, to neni hnusne, ale to je, ze niekto nevie, co od dobroty.

Zirafa ma dlhy krk a zije. Keby sa mala trapit tym, ze ma dlhy krk, tak by ako druh vymrela :)

dionee

baby sak pome na plastiku. Aj ja mam male prsia a stale sa citim tak strasne mlado , v praci hlavne, kazdy ma vnima mlado , a to vsetko za prsia:( nevyzeram ako zena . Je to hnusne ze sa takto musime trapit.