Ako sa toho zbaviť?

Príspevok v téme: Ako sa toho zbaviť?
Rukkia

Mám akné. A mám problém s neustálym škrabaním a vytláčaním vyrážok. Neviem s tým prestať, vždy keď idem okolo zrkadla, tak to musím cheknúť a skončím vždy s červeným ksichtom. Už som si povedala niekoľko krát, že sa musím premôcť, že sa tým všetko iba zhoršuje, no nič nepomohlo. Som presvedčená, že keby som s tým prestala, mala by som pleť bez vyrážok. Občas mi pomôže, keď si dám niečo na tvár, napr. olivový olej, vtedy sa tváre ani nedotknem, ale po jeho zmytí, sa pozriem do zrkadla a začne sa to odznova. Môžte sa smiať, no fakt potrebujem nejakú radu.

tuto

na akne je dobre rozmrvit a rozpustit bielu skolsku kriedu vo vode natriet si tvar nechat zaschnut do vtedy,kym tvar netaha a potom oplachnut,mozes si je natierat aj citronovou vodou,lebo akne sa robi na prekyslenom organizme,a citron aj ked je kysly,vytvara zasadite prostredie v tele a tiez je dobre kazde rano vypit pohar citronovej vody.A na to vytlacanie pozor,aby sa to raz nezvrhlo na nejaku zakernu chorobu.Skus nejakeho regresneho terapeuta.tvar si mozes omyvat salviou lekarskou,ale kazdy tah na tvari musi byt novym tamponom

j

osvedcilo sa mi aj pri inych veciach, ze ak sa chcem niecoho zbavit, netreba tolko mysliet na to co nechcem robit, ale treba to nahradit niecim inym, inou cinnostou

j

mam podobny problem, chce to hlavne pevnu volu a tiez pomaha niecim sa zamestnat, najviac mi zatial pomohlo ked som mala tolko roboty ze som nemala cas postat pred zrkadlom alebo sa po sprche dlhsie zdrzat v kupelni, nemas nejaky dobry konicek ku ktoremu by si rychlo utekala?