servuste
Je to normálne? už presne 1rok a 8 mesiacov nemám žiadne libido,nepocitujem žiadnu túžbu,nevládzem sa s nikým milovať,nikto a nič ma nevzrušuje.U gynekologa zatial prebiehaju vyšetrenia ale hormonálne vyšetrenie su v poriadku,ostatné ešte len podstúpim.nemám žiadne psychické problémy predtým som mala zdravú túžbu predtým až 3 x týždenne a teraz nič nepocitim.Mám chronicku bolest mozgu a točí sa mi hlava nonstop.
Presne pred rokom a pol som sa dostala do strašného stavu,ktorý trval rok, s tým že som nevyhladala lekára čo si dnes velmi vyčítam.prekonala som infekciu.Mám viacero hypotéz čo sa so mnou deje či mám poškodenu hypofýzu,alebo je v tom gynekologický problém.asi po roku a
Už ste niekedy niečo podobné počuli?Aké organické problémy možu za tým byt, aj napriek tomu že ešte vyšetrenia nie su dokončené.Som zufalá zo svojho stavu.Akoby ste mali zapchatý mozog a otupli Vám zmysly.Proste som uplne vymenená a nevládzem. Po roku a 3 mesiacoch sa mi vrátilo libido asi na dvakrát.
Može sposobit uplnu stratu libida aj poškodenie cievneho aparátu?si myslím áno však?upchatie niekde.
Može sa stat že už nikdy nebudem pocitovat tužbu?