Asi pred 3 mesiacmi sa mi rozpadol vztah o ktorom som myslela, ze vydrzi navzdy. Je pravda, ze sme sa hadavali ale vzdy som to brala len ako obycajnu hadku, ktora prejde a vsetko bude ok.Vzdy sme sa pohadali len kvoli blbostiam. Je pravda, ze mam obcas komplikovanu podobu a casto som bola na svojho priatela zla, ale ked on ma uz v poslednej dobe nechcel nikam vziat. Mal dobry vztah s mojou rodinou a nase rande vzdy vypadalo tak, ze prisiel k nam a bol s mojimi rodicmi. U nas sa len zlozil do postele ked sa malo ist spat.Bolo mu u nas dobre, to som bola rada, ale uz so mnou nikam nechcel ist... Ani na ples ani do kina ma nezavolal, proste sa prestal uplne snazit.Cez leto sme sa velmi zle rozisli... bolo to scasti kvoli dovolenke na ktoru sme mali spolu ist, no nakoniec sme nesli...skoncila som s kamoskou na plazi a prve dni mi bolo hrozne... no neskor sa mi to zapacilo a zacala som rozmyslat nad tym, ze mi vobec nechyba.Po dovolenke som si chcela ujasnit, ci to bolo len tym prostredim, preto som poprosila priatela o cas...ten to ale vyriesil po svojom, zacal chodit von s inou a to bol vlastne zaciatok nasho rozchodu.Nas rozchod bol brutalny, nadavali sme si cez net, vycitali sme si vela veci a robili si napriek ked sme boli vonku.Mne bolo stresne, pretoze som si uvedomila ako velmi ho lubim a ze by som ho chcela spat, keby hned nasu pauzu neriesil s inou.Teraz ma uz inu holku, teda s nou sa vlastne rozisiel... uz dve holky mal od nasho rozchodu...mne bolo celkom fain pokial sa mi zas neozval... teraz sme boli spolu 3 krat vonku a mala som z neho pocit, ze sa chce vratit.Vsetky tie negativne pocity a depresia z rozchodu sa mi vratili, mam ho stale rada a mam pocit, ze rozchod prezivam zas nanovo... on uz asi nic nechce riesit, uz ho len bavi ma natahovat, chodi na diskoteky a zabava sa.. poradte mi co mam robit, mam tazku skolu ale ja sa nedokazem na nic sustredit, mam depresie, chyba mi a teraz ked som mala nadej, ze budeme zas spolu je to este horsie.. od rozchodu som pribrala 5 kil uz aj moje sebavedomie ide dolu vodou... obcas mam chut skoncit to bo fakt uz nevladzem... jeho bavi mi robit napriek a davat zbytocne nedaje, bo mu to lichoti... chcem ho spat no on mna uz zrejme neriesi... boli sme spolu 4 roky a mam pocit, ze uz sa nikdy nezalubim:-((((((ja stale dufam, ze nas osud spoji no on mna uz zrejme neriesi alebo sa o mna zaujima, len ked sa mu nedari..asi si ma chce udrzat ako poistku:-(((((
mam pocit, ze moj zivot uz nema vyznam:-(((
lahke je pisat kasli na neho ked k nemu nieco citis ze?...alebo je to iba zvyk a nechyba ti on ale niekto...tym ze sa budes trapit si iba ublizis a oddialis to co ma prist...nie je nic horsie ako ked si ta muz nevazi...ak to raz pride tak uz len tazko jeho nazor zmenis...prezila som si tiez vela zleho, rozchod plny nenavisti a pomsty..a to som ho stale mala rada...potom vsak prislo nieco co obratilo moj zivot k lepsiemu :) a to nemam vztah, nemam ani nikoho koho by som momentalne chcela...:) Staci sa len mat rad, robit to co ta tesi a opakovat si carovne formulky :-P tzv autosugescia :)
mam niekoho moc rada a zamilovala som sa do nho ale on to nevie co mam robit abi ma povazoval ako frajerku no lenze on ma povazuje len ako kamosku a nechce mat asi so mnou nic spolocne ja neviem co mam robit a velmi bi som to ocenila a ten kto sa mi lubi je to Kristia Recht a ten koho povazujem za kamosa to ich je viac budem ich menovat po krockoch:Peter Mojzes,Zolo Kamenar,Sebi Cetej,Nikolas Belus.
Ahoj ako si na tom po roku???Nasla si lepsieho?
Ja si tiez myslim. ze nie je az tak spokony ako sa tvari... i ked mam pocit, ze konecne sa zacina burit... vzdy som sa toho bola, pretoze predtym ako chodil so mnou 4 roky mal 2 a pol roka vztah, vlastne on nemal ani kedy sa vyburit, pretoze od 16 bol zadany...nemal ani vela kamaratov a teraz ked sme neni spolu ma novu partiu a sam mi povedal, ze ho to teraz bavi labzovat kade tade...z toho som mala pocit, ze aj keby ma este aspon trochu mal rad, ze uz len preto ze ma kamaratov a chodieva s nimi kazdy den von, ze sa nevrati...a teraz mam fazu, ze by som ho ani nechcela spat, potom co sa mi nepriamo pohvalil, ze s tou jeho novou aj spal... teraz s nou uz neni a hned v den ked sa rozisiel mi napisal, ze je single a pytal sa, ci by som sa este k nemu dokazala vratit...viem urobila som chybu, ze som bola na neho moc mila a chlapec vycitil, ze by sa este mal kam vratit a tym som sa pre neho stala nezaujimavou. ale to potom uz nie je laska ale len jesitnost. nech si beha a hlada pipusky ja verim tomu, ze sa mu to ako mi ublizuje raz nepekne vrati a potom pochopi, co sa odohravalo v mojej dusi.dakujem vsetkym, ktori zareagovali na moj prispevok,naozaj mi to pomohlo DAKUJEM
ahoj.. z toho, co som cital, som pochopil, ze ten byvaly tiez nieje moc spokojny, pravdepodobne s Tebou este nema vsetko doriesene.. a to natahovanie casu.. nevie co chce..ak aj jeho dalsie vztahy (nahrady) dopadli fiaskom.. na ktorej strane bude viac zodpovednosti za krach..? :) pred troma mesiacmi aj mne krachol vztah.. a viem ze rady zabudni na ju/jeho moc netesia.. hlavne ked v kazdom rohu a spomienke citis svojho byvaleho.. no treba si uvedomit ze ho vnimas moc zidealizovane, iste dufas, ze sa nieco zmeni... ak mozem poradit.. nekontaktuj ho vobec.. a ak sa aj ozve, skus reagovat uplne spokojne a vyrovnane alebo bezprizorne.. a urcite nezacni rozoberat vas vztah..potom ho to pravdepodobne zacne iritovat v myslienkach.. a bude rozmyslat, ci niekoho nemas atd :).. co sa stalo.. a ak ho mas na ICQ.. tak ho odtial vysmar..ale nezablokuj prichadzajuce spravy...
Ja som mal tiez problem sa rozist so svojou prvou byvalou. Stale mi vypisovala blbosti a aj veci, ktore som jej nikdy nepovedal, plnila mi postovu schranku vydieracskymi listami, len aby vo mne vyvolala nejaku lutost. Ale ja som nemal co lutovat, lebo ona bola hrozne otravna a stale sa zaoberala len sama sebou. Hadzala si na ksicht vselijake pudre, ruze, pi..viny a mna po case prestalo bavit jej pritakavat, aka je pekna , mila, dobra. Tak som ju poslal do pi.. a vobec toho nelutujem.
ano chyba mi laska ja viem... chyba mi ta istota, ze niekto ma ma rad a znamenam pre neho nieco... vzdy mi priatel stenal, ze sa boji, ze ho opustim a stal sa opak...citim m sa sama strasne moc a pravdu povediac citim m, ze sa uz asi nezalubim:-(((( strasne ma to polozilo a nechcem to znova prezivat...
Netráp sa kvôli chlapovi!Čaká ťa niečo lepšie.Sústreď sa na školu,na seba,maj sa rada.....Jeden príbeh sa skončí,aby mohol začať iný.Všetko sú skúšky.To,čo má prísť,príde.Ver mi.Tá tvoja duša ťa ešte len čaká.Odpusť tvojmu priateľovi,nechaj ho ísť.Vy ste si už to svoje v tomto živote vyriešili.Nemá význam sa ešte nad tým trápiť.Poďakuj mu za všetko dobré aj zlé,čo ste spolu prežili,všetko malo svoj význam,aby ťa to nejakým spôsobom vyformovalo.Pamätaj,že nikto ti nikdy nemôže patriť.Každý má svoju cestu.
tebe chyba laska ako taka,nie on , on je len o zvyku
jemu na tebe nezalezi, vidno to na pristupe. kasli na neho a hladaj inde.