Mam pocit, ze moj zivot uz nema vyznam

Príspevok v téme: Mam pocit, ze moj zivot uz nema vyznam
mijuska

Asi pred 3 mesiacmi sa mi rozpadol vztah o ktorom som myslela, ze vydrzi navzdy. Je pravda, ze sme sa hadavali ale vzdy som to brala len ako obycajnu hadku, ktora prejde a vsetko bude ok.Vzdy sme sa pohadali len kvoli blbostiam. Je pravda, ze mam obcas komplikovanu podobu a casto som bola na svojho priatela zla, ale ked on ma uz v poslednej dobe nechcel nikam vziat. Mal dobry vztah s mojou rodinou a nase rande vzdy vypadalo tak, ze prisiel k nam a bol s mojimi rodicmi. U nas sa len zlozil do postele ked sa malo ist spat.Bolo mu u nas dobre, to som bola rada, ale uz so mnou nikam nechcel ist... Ani na ples ani do kina ma nezavolal, proste sa prestal uplne snazit.Cez leto sme sa velmi zle rozisli... bolo to scasti kvoli dovolenke na ktoru sme mali spolu ist, no nakoniec sme nesli...skoncila som s kamoskou na plazi a prve dni mi bolo hrozne... no neskor sa mi to zapacilo a zacala som rozmyslat nad tym, ze mi vobec nechyba.Po dovolenke som si chcela ujasnit, ci to bolo len tym prostredim, preto som poprosila priatela o cas...ten to ale vyriesil po svojom, zacal chodit von s inou a to bol vlastne zaciatok nasho rozchodu.Nas rozchod bol brutalny, nadavali sme si cez net, vycitali sme si vela veci a robili si napriek ked sme boli vonku.Mne bolo stresne, pretoze som si uvedomila ako velmi ho lubim a ze by som ho chcela spat, keby hned nasu pauzu neriesil s inou.Teraz ma uz inu holku, teda s nou sa vlastne rozisiel... uz dve holky mal od nasho rozchodu...mne bolo celkom fain pokial sa mi zas neozval... teraz sme boli spolu 3 krat vonku a mala som z neho pocit, ze sa chce vratit.Vsetky tie negativne pocity a depresia z rozchodu sa mi vratili, mam ho stale rada a mam pocit, ze rozchod prezivam zas nanovo... on uz asi nic nechce riesit, uz ho len bavi ma natahovat, chodi na diskoteky a zabava sa.. poradte mi co mam robit, mam tazku skolu ale ja sa nedokazem na nic sustredit, mam depresie, chyba mi a teraz ked som mala nadej, ze budeme zas spolu je to este horsie.. od rozchodu som pribrala 5 kil uz aj moje sebavedomie ide dolu vodou... obcas mam chut skoncit to bo fakt uz nevladzem... jeho bavi mi robit napriek a davat zbytocne nedaje, bo mu to lichoti... chcem ho spat no on mna uz zrejme neriesi... boli sme spolu 4 roky a mam pocit, ze uz sa nikdy nezalubim:-((((((ja stale dufam, ze nas osud spoji no on mna uz zrejme neriesi alebo sa o mna zaujima, len ked sa mu nedari..asi si ma chce udrzat ako poistku:-(((((

mijuska

Ahoj max... nemozem mu zavolat a povedat, ze ho lubim... on vie, ze ho mam este rada... minule ked sme boli vonku mi hovoril, ze ma zo mna pocit, ze som este neni z toho vonku, a ja som mu povedala, ze ho mam este rada...viem, ze vie bojovat, keby chcel zabojuje a vratim sa k nemu... lebo on si mysli, ze ja niekoho mam... vlastne som mala 2 mesiace jedneho akoze kamarata, moc sa mi pacil, ale jemu zrejme slo len o jedno a ked to nedostal prestalo ho to bavit.moj ex sa vtedy az moc zaujimal kto to je, chcel na neho nik a celkovo mi pisal, ze mu vadi, ze niekoho mam. teraz som sa vratila z vonku, bola som s jednym chalanom, s ktorym si uz dlhsie pisem, ale ked to nebolo ono... stale som sa bala, ze ma byvaly uvidi, stale mam pocit ako by som ho podvadzala... ide o to, ze vnutorne som sa s rozchodom este nezmierila:-(((

maximilian

mijuska, to som ja, max2.

zdvihni ten telefon, povedz svojmu byvalemu, ze nevies bez neho zit a opytaj sa ho, ci ta nechce naspat, povedz, ze budes ako medik a bud ta bude chciet alebo nie, ak nie. Potom mozes plakat kolko sa ti bude dat. Nehnavaj sa, ale je fakt, ze kym si sama nepomozes, nik ti nepomoze.

Rik

tolko dobrych rad ti tu napisali, pravdepodobne ti nepomoze ani jedna, pokial ty sama nebudes chciet...teraz ked vsade vidis len jeho a vsetky tvoje myslienky smeruju len k nemu je myslim dolezite, aby si nebola sama, travila co najviac casu s kamoskou a hlavne niekde kde je viac ludi, aby okolie alebo to co robis odvadzalo tvoju pozornost od tych myslienok....cital som si vsetky prispevky,,podla toho ako opisujes ako sa k tebe sprava viem, ze urcite to nie je pre teba ten pravy a dopadlo to takto preto lebo ta caka niekto lepsi...len vediet to teraz prekusnut, to je to najtazsie....ale opakujem, nebud hlavne sama so svojimi myslienkama..

Rik

tolko dobrych rad ti tu napisali, pravdepodobne ti nepomoze ani jedna, pokial ty sama nebudes chciet...teraz ked vsade vidis len jeho a vsetky tvoje myslienky smeruju len k nemu je myslim dolezite, aby si nebola sama, travila co najviac casu s kamoskou a hlavne niekde kde je viac ludi, aby okolie alebo to co robis odvadzalo tvoju pozornost od tych myslienok....cital som si vsetky prispevky,,podla toho ako opisujes ako sa k tebe sprava viem, ze urcite to nie je pre teba ten pravy a dopadlo to takto preto lebo ta caka niekto lepsi...len vediet to teraz prekusnut, to je to najtazsie....ale opakujem, nebud hlavne sama so svojimi myslienkama..

usiko

mijuska,

mas 24 anie 44....zivot pred sebou...to naozaj si vies predtsvait svoju buducnost a deti s tymto clovekom? ak neprestanes kontaktovat toho chrapuna, znemoznis si sance najst niekoho, kto za to stoji a utrapis sa.....zlatko, on nie je pre teba, on sa bude hodit k nejakeh lahkovaznej slecinke, ktorej je jedno, ako sa sprava, podstatne je, ze ma cavesa, ktory ju bude vydrziavat.....

...ty studujes medicinu, mas v hlave, nepotrebuje takeho chudaka...chudak je chlap, ktory bude vyvolavat a zistovat, kde si, s kym si...nema sebavedomie a maskuje to svojim spravanim.....poplac si, ale nedvihaj mu...ak nevies nedvihat, tak blokuj jeho cislo v mobile, da sa to, len si tu funkciu najdi...

mijuska

a zas som tam kde som bola:-((( cakam na telefone ci sa mi neozve*:-((( je niekto taky blby ako som ja???pripadam si ako cakanka, ktora si nevie zariadit zivot bez jedneho chlapa... ja si uvedomujem, ze nie je dobre si stavat stastie na jednej osobe,pretoze ta odide a zrazu sa vsetko zruti... moje stastie teraz ale bohuzial zavisi len na nom...mam taky pocit,ze som ja tou,ktora nas vztah zbabrala...asi som ho prestala zaujimat, stale som sa len ucila a ked som mala skusky byvala som nervozna:-((( dnes mi kamaratka oznamila, ze sa zasnubila. ach taka bola stastnaaa...mamina mi na to povedala, ze som sa mala vo vztahu viac snazit aj ja a nebola by som sama... viete ako mi teraz je??? mam pocit, ze som si to vsetko pokazila sama.. citim sa mozno este horsie ako predtym. uz mi ani jest nechuti, ucit sa mi uz vobec neda, len prezivam zo dna na den a dufam, ze raz bude lepsie...
mozem povedat, ze az teraz zistujem aky som velky slaboch...uplna padavka ...len placem a placem a ak neplacem myslim na to, ze sa mi chce plakat... zrovna som na navsete u babky, sestra s manzelom sa tulia pri telke,dnes maju rok a pol:-((( a pritom ich vztah tiez nebol ruzovy, a jak sa im to otocilo pekne...moj vztah s ex bol pekny az na posledny pol rok... mam pocit, ze som si znicila stastie a tym aj zivot... heeeelp:-(((

max2

mijuska, mas to tazke, je to blby pocit, ktory mas v sebe... neprijemne. Ale nic to, ako ti tu uz aj tak vsetci hovoria, prekonas to. Telefon mu zdvihaj podla toho ako sa budes citit, ak ti to ma skodit a vracat ta spat, tak to nerob. Ak budes v pohode, mozes s nim volat. Viem ako sama sa citis, ked chodis okolo miest, kam ste spolu chodievali. Viem, ze sa ti vynaraju pekne spomienky... skus na to tak nemysliet a povedat si: "no co uz, co bolo bolo, teraz sa mam ako sa mam a budem robit nieco, aby som sa mala lepsie" a kup si nieco na seba, alebo sa vyfinti a chod sa predviest niekam na kavicku... sprav si nejae drobne radosti, ak sa ti to da. Ja viem, je to na hovno pocit, ze tvoj najblizsi ta zradil, zranil, ublizil ti... lebo si sa sklamala nie len v nom, ale vlastne skoro v kazdom cloveku, ved komu mas teraz verit, ked nie tomu, komu si tak velmi verila cely ten cas. Ale neboj, cas to bude pomaly liecit a pride den, ked si na toto vsetko spomenies len ako na daleku minulost a bude ti dobre v tom svete, kt. budes zit potom. Len daj tomu vsetkemu cas a bude fajn.

mijuska

Ja som nemala na plane sa mu ozvat, aj ked som mu telefon tri krat nebrala, potom mi volal z neznameho cisla...mala som velke problemy hrat, ze som ok ale moja kamoska bola pri tom a povedala mi, ze som super herecka.. hrala som sa ako mi je jedno, ze vola a ze mi je fain, dokonca to, ze som mu nebrala telefon si vysvetlil, ze som bola na rande. ale ja som ho v tom nechala... stale vyzvedal, kde som bola a tak...keby som nebola taka hlupa, uz som mohla byt vyliecena. ked moja blba hlava alebo zeby srdce ho stale chce spat. Viem, ze by to uz asi nebolo ako predtym, ale byva mi smutno. Hlavne, ked pridem domov z intraku a nikto ma necaka na stanici:-((( vtedy mi az slzy vyhrknu, ked zacnem spominat ako po mna chodil:-(((( caka ma este dlha cesta, skoda, ze byvame v tom istom meste, bo cez vikendy ho stretavam vonku:-(((

titi899

Mijuska, ak ti môžem dobre poradiť, nereaguj na jeho sms ani na volania!!! IGNORUJ HO!!! Robí ti to pravdepodobne naschvál, aby ťa znova namotal, aby v tebe vyvolal nádej. Ak ti to nedá, napíš mu, že je jednoducho koniec, nech ti už dá pokoj a že nemáš záujem. Držím palce!!!

mijuska

ako sa mam od neho ale odputat, ked sa mi stale pripomina??? aj vcera v noci mi volal, len tak...naco vola svojej byvalej??? chalani aky mate na to nazor, ved predsa ja ked som sa rozisla s niekym uz som ho neriesila a nepripominala som sa mu... tym, ze sa mi ozve sa mi to vsetko zas vrati a ja zacnem v sebe zivit nadej co ak... nebudem klamat, potesi ma, ked sa mi ozve...:-(((

Najčítanejšie články