Mam pocit, ze moj zivot uz nema vyznam

Príspevok v téme: Mam pocit, ze moj zivot uz nema vyznam
mijuska

Asi pred 3 mesiacmi sa mi rozpadol vztah o ktorom som myslela, ze vydrzi navzdy. Je pravda, ze sme sa hadavali ale vzdy som to brala len ako obycajnu hadku, ktora prejde a vsetko bude ok.Vzdy sme sa pohadali len kvoli blbostiam. Je pravda, ze mam obcas komplikovanu podobu a casto som bola na svojho priatela zla, ale ked on ma uz v poslednej dobe nechcel nikam vziat. Mal dobry vztah s mojou rodinou a nase rande vzdy vypadalo tak, ze prisiel k nam a bol s mojimi rodicmi. U nas sa len zlozil do postele ked sa malo ist spat.Bolo mu u nas dobre, to som bola rada, ale uz so mnou nikam nechcel ist... Ani na ples ani do kina ma nezavolal, proste sa prestal uplne snazit.Cez leto sme sa velmi zle rozisli... bolo to scasti kvoli dovolenke na ktoru sme mali spolu ist, no nakoniec sme nesli...skoncila som s kamoskou na plazi a prve dni mi bolo hrozne... no neskor sa mi to zapacilo a zacala som rozmyslat nad tym, ze mi vobec nechyba.Po dovolenke som si chcela ujasnit, ci to bolo len tym prostredim, preto som poprosila priatela o cas...ten to ale vyriesil po svojom, zacal chodit von s inou a to bol vlastne zaciatok nasho rozchodu.Nas rozchod bol brutalny, nadavali sme si cez net, vycitali sme si vela veci a robili si napriek ked sme boli vonku.Mne bolo stresne, pretoze som si uvedomila ako velmi ho lubim a ze by som ho chcela spat, keby hned nasu pauzu neriesil s inou.Teraz ma uz inu holku, teda s nou sa vlastne rozisiel... uz dve holky mal od nasho rozchodu...mne bolo celkom fain pokial sa mi zas neozval... teraz sme boli spolu 3 krat vonku a mala som z neho pocit, ze sa chce vratit.Vsetky tie negativne pocity a depresia z rozchodu sa mi vratili, mam ho stale rada a mam pocit, ze rozchod prezivam zas nanovo... on uz asi nic nechce riesit, uz ho len bavi ma natahovat, chodi na diskoteky a zabava sa.. poradte mi co mam robit, mam tazku skolu ale ja sa nedokazem na nic sustredit, mam depresie, chyba mi a teraz ked som mala nadej, ze budeme zas spolu je to este horsie.. od rozchodu som pribrala 5 kil uz aj moje sebavedomie ide dolu vodou... obcas mam chut skoncit to bo fakt uz nevladzem... jeho bavi mi robit napriek a davat zbytocne nedaje, bo mu to lichoti... chcem ho spat no on mna uz zrejme neriesi... boli sme spolu 4 roky a mam pocit, ze uz sa nikdy nezalubim:-((((((ja stale dufam, ze nas osud spoji no on mna uz zrejme neriesi alebo sa o mna zaujima, len ked sa mu nedari..asi si ma chce udrzat ako poistku:-(((((

schelby

sklamana, v tom mas pravdu a podla mna ich a stve to, ze sme ich "odhalili", ako to vo svojo vnutri citia,alebo ked nieco urobil a ja som na to prisla ze mi zaklamal, vzdy to nakoniec obratil proti mne, ze som z toho vysla ako ta najhorsia. Sralo ho to, ze som ho vzdy vedela prekuknut. A tiez som si vsimla prilis caste vycitky, ktore boli nepravdive a z 99% toho co vycital mne robil on sam :-) A najviac ma pobavilo to, ze vzdy vravel ako nenavidi klamstvo a ze klamstvo neodpusta a pritom sam klamal. Je mi az do smiechu z takychto ludi.

sklamanaa

to podla mna zanmena aj to,ze maju nizke sebavedomie a samozrejme nemozu dopustit, aby ich v niecom prevalcovala partnerka. som fakt rada,ze som to skoncila. i ked on to asi stale nechape,lebo furt vyvolava..asi si nevie najst taku husicku,akou som bola ja. ale kazdy vztah nas ma nieco naucit a myslim, ze mna to naucila vazit si samu seba.

schelby

mijuskapridala som si ta na icq a ako tak citam diskusiu, vidim, ze takych chlapov sme mali asi viacere rovnakych. Ked sme pri tom, aj moj ex, vzdy ked som mala v niecom prevdu robil sceny a urazal sa.

sklamanaa

a mne ex ani na narodky, co som edavno mala mic nekupil! ja si nepotrpim na dary,ale tak aspon nejaky kvet, ze si spomenul..nic take. to som veelmi tazko rozhryzala.

sklamanaa

scenu urobil preto, lebo asi v tom mas pravdu, on to vie a tak to vlastne zakryva utokom na teba. moj bol taky isty! inakodporucam ti knihu: Nenechte sebou manipulovat. ja som si ju stiahla z netu a dost mi pomohla.vela veci to vysvetli a pomoze pochopit takych muzov, akych sme mali.
aj ja mam teraz taku nejaku znamost, on ma tiez nefungujuci vztah. je ku mne strasne mily, normalne mi je to az cudne,lebo doteraz som nic take nepoznala, nevedela som, ze chalan vie byt k babe aj taky citlivy a ze dokaze mysliet aj na jej potreby. tiez pochybujem,ze sa hned zalubim, ale nejak to neriesim. snazim sa stale nieco najst,co ma potesi,aby som sa netrapila.
moj ex mi stale vyvolava, lenze ja mu nedviham, nereagjem. oni tym len prenasaju negativnu energiu na nas.

mijuska

Takze ty si vlastne spokojna, ze ste to ukoncili... ja som stale na vazkach... stale ked sa vratim k spomienkam a myslim na to pekne, mam chut mu napisat a urobit nieco preto aby sme boli spolu... potom sa na to pozriem zas tak, ze si ma nevazil, ze na mna kasle a spomenie si na mna len ked sa asi nudi...ked som mu napisala, ze mam pocit, ze na mna mysli, len ked nema nic na robote, urobil scenu, ze ako vidi, ze som sa vobec nezmenila a ze som domyslava... keby bol zrely a stal by naozaj o mna myslim, ze by mi to v klude vyvratil a nie hned reagoval utokom... je to asi aj u mna dobre tak ako to je... tento novy kamarat ma ma rad.. citim to z neho. to ako sa o mna zaujima, ako ma rozveseluje,ako sa snazi aby mi bolo dobre... je to skrarka naozaj mily chlapec... vie, ze sa trapim kvoli mojmu ex a je ochotny pockat si, kym sa z toho dostanem...myslim, ze to nebude dlho trvat lebo mam naozaj pocit, ze moj byvaly priatel je este decko...bude mi chybat dlho a este si urcite poplacem ale ked uz aj moji rodicia mi ho zakazuju priniest domov asi na tom nieco bude... oni ho tiez zacali vnimat inak ked vidia ako sa ku mne sprava... aj ked sme spolu chodili uz ma ani nepochvalil, vedel ze by ma potesila ruzicka na MDZ a naaarocky mi ju nekupil vraj on take sviatky nema neuznava:-((( tak o com to je...:-(((som z toho celeho taka smutnaaa...uvidim ako to dopadne s mojim novym kamaratom.. viem ze laska tam urcite neni, nie su motyliky ani nic podobne ale to je asi normalne...mozno to pride casom

sklamanaa

myslim,ze na skutocny rozchod musi clovek dozriet a otvorit poriadne oci. ja som sa odhodlavala velmi dlho,ale az teraz mam pocit, ze uz bol spravny cas. nelutujem a dufam, ze to ani lutovat uz nebudem.
pisala si,ze je to asi zvyk. ano, je to urcite v tom, lebo tie roky len tak nevymazes. ale treba sa hlavne uvidiet, ze sa mozes mat aj lepsie a ze existuju aj ini muzi, ktori stoja za to!

sklamanaa

takeho partnera si ja predstavujem do buducnosti, ktory by ma vedel rozveselit a bolo by mu smutno,keby videl,ze ma nieco trapi. lebo pri tom mojom ex to bolo tak,ze mu to bolo v podstate jedno, zacal sa rychlo lutovat on s niecim a moje problemy sa neriesili..cim dalej tym viac si uvedomujem,ze ako partner na cely zivot vhodny urcite nie je.chcem mat veseleho, inteligentneho chlapa, co si ma bude aj vazit. a ty by si sa mala skusit tiez na to tak pozriet, pretoze kazda zena je jedinecna a muz nema pravo ju ponizovat. aj ked sa evies hned zalubit, nie je ti s tymto chlapcom krajsie, veselsie?? nechcela by si mat pri sebe radsej takehoto partnera?

mijuska

Joooj to mi je luto, ze aj tebe sa smoncil vztah:-((( viem co asi tak prezivas... aj mne sa po rozchode priplichtil do zivota chalan, ktory sa nakoniec ukazal tiez v tom svetle, ze ma chcel len na sex...teraz sa stretavam s jednym milym fain chlapcom... vie ako na tom som a netlaci na mna. ked vie, ze som smutna vzdy sa ma snazi rozveselit... asi fakt by som uz nemala riesit byvaleho, sprava sa ku mne ako k handre... pod sem, chod tam... to nie je laska...a mozno ho uz nelubim ani ja... mozno ho chcem uz len zo zvyku... cas ukaze... viem len to, ze uz nechcem zrealizovat svoj plan s bozkom... nie nechcem... ak ma bude chciet bude sa musiet priplazit inak nestojim o chlapa co ma mozno ani tak nechce...

sklamanaa

ja som ukoncila teraz 7 rocny vztah, takze ta uplne chapem. tiez mi je nanic, vlastne som ako na hojdacke, raz hore, raz dole..mam pocit, ze muzi ma chcu len na sex a ubija ma to,ked si predstavim, ze uz mozno vztah ani nikdz mat nebudem :(.ale tebe by som poradila skusit na neho zabudnut, lebo toto,ako sa k tebe sprava nie je laska,ale blba egoisticka muzska jesitnost. skus si najst niekoho aspon na rozptylenie,aby si premyslala nad niekym inym..nemusis sa vrhat hned do vztahu,lebo ono to ani takto hned nejde.

Najčítanejšie články