Ako viete, v dnesnej dobe je mozne vsade najst a pozriet si hociaki horror film.
Ja osobne som fanusikom horror filmov, hoci niektore sa mi zdaju smiesne, zvacsa tie kde je vela krvi,
Nemam strach zo ziadneho horror filmu iba z jedineho a to presne ze postavy z toho filmu.
Ide o serial filmov Halloween a presne o Michael Myers cize: ghostradio.files.wordpress.com
Prvi krat som pozeral tento film ked som bol este chlapec ale vobec to na mna neutikalo, pozeral som aj pokracovanie, bez ziadneho strachu. Potom sa stalo ze som si chcel pozriet 1cast filmu, lebo stale tvrdim ze je to pre mna najlepsi horror film, pozerali sme to niekolki priatelia a iba mne bol ozajstnim horror.
To bolo asi pred 2 rokmi a od ted mam strach zostat sam na intraku, mam strach ist po chodbe v noci, ked som sam na izbe spim so svetlom a aj ked spim tak v kuse sa budim a pozeram ci nie je pri mne, ked som doma tak snivam ze ide schodmi do mojej izbe, niekedy sa mi zda ze ho vidim ked pozriem von z okna.
Je to dost sialene kedze mam 23 rokov.
Jednoducho, pozeral som strasne vela horror filmov, ale ziadny neutikal na mna tak ako tento, alebo zabijak z toho filmu.
Rozpraval som sa s priatelkou, ani ona uz nevie co mi moze pomoct okrem toho aby som uz isiel ku psichologovi alebo podobne.
Nejde mi tolko o to, ze niekomu je to smiesne, ale utika to na moj vykon v skole, lebo ked zostanem sam na izbe, v rano nemozem stat do skoly, lebo som celu noc bdel ci nie je pri mne.
Prosim vas o najaku poradu alebo hoci co, co by mi mohlo pomoct.
Dakujem
Strach z horror filmu
Oskarova Eight: v našich kinách sa začal premietať nedávno, ale z netu si ho môžeš stiahnuť v dobrej kvalite
ten horor Paranormal activity je novy horor, vsak? bol nakruteny len amaterskou kamerou... myslim spravne? videli ste ho v kinach alebo na dvd? neviete, ci je aj na internete online k zhliadnuti?
aknitka: dúfam, že si súhlasila ??? :o))
Ja milujem horory!!! Som nimi doslova posadnutá, Michael Mayers a Fredy Cruger sú moje oblúbené postavy :D. Dokonca sa mi raz s Fredym snívalo a ráno som sa prebudila živá, bez škrabancov :D.
Tvoj strach je neopodstatnený, pretože to čoho sa bojíš neexistuje. Ale pre istotu ti radím zájsť k psychologovi a porozpravat sa s nim o tom.
A Paranormal Activity je najlepší horor za posledných 5 rokov, najprv som si myslela, že je natočený podľa skutočných udalostí,takže to bolo pre mna omnoho strašidelnejšie. A kukala som to doma, celkom sama, všade tma.....tak si viete predstaviť ten adrenalin. :)))
co to znamena ze to na teba utika?! nauc sa svoj rodny jazyk
Tak mu sprav radosť a pozri si to spolu s ním :o))
Ja som videla všetky diely Saw a 6ka je fakt dobrá :o) V našich kinách to bude mať premiéru až v januári, tak si to pôjdem pozrieť znovu :o) Určite si to pozri aj ty, aknitka, a neboj sa, veď je to len film!