Mam sa ist liecit?

Príspevok v téme: Mam sa ist liecit?
lienka1

Som strasne nervozna,hocico ma rozhodi,dokazem sa rozculit az tak ze mi navieraju zily na krku a odpadavam,pre strasne hluposti!!!nedokazem mat vztah.prvych par mesiacov je to krasne,potom zacnem byt strasne ziarliva,hlavne na partnerovu minulost.ziarlim na vsetko,chcem vediet detaily,niekedy v noci nespim,stale nad niecim premyslam,som nekludna,nic ma nedokaze uspokojit.Co sa to deje??uz to trva par rokov a par ludom som urobila zo zivota peklo...co mam robit?;(

hmmmmmmmm

lienka urcite sa porad s psychologom.riesenie moze byt velmi jednoduche.je dobre ze si uvedomujes a pripustas ze ostatnym ublizujes.ale ublizujes hlavne sebe!urcite to ries,aby sa nestalo,ze zostanes sama so svojim trapenim.drzim palce.

la femme

myslim si,ze psycholog sa skor s tebnou porozprava, bude ochotny mat s tebou terapie ako psychiater..mozno by si najskor mala skusit tuto alternativu a az potom nejake lieky..alebo skĺb oboje, to bude najidealnejsie.

lienka1

neviem ako ubrat..vzdy ked si poviem ze odteraz budem dobra a mila sa to stane..zasa rozmyslam o minulosti a vsetkom co sa stalo a som tam kde som bola..nemam vobec sebavedomie..mam ist za psychlogom alebo psychiatrom?inak s tou pecenou..mala som mononukleozu a mam stale vysoke hodnoty..suvisi to s tyM?zda sa mi ze nie som normalna,mavam aj uzkost a sem tam panicke ataky;((dokonca som uz aj rozmyslala o samovrazde,takeho cloveka ko ja nikto nemoze mat rad..

mjanik

myslím,že by si sa mala liečiť,lebo nie len sebe ale aj okoliu robíš peklo zo života.V akupunktúre takýto stav liečime ukľudnením pečene ,ktorá je podráždená

la femme

ked vravis,ze to trva uz niekolko rokov a aj napriek tomu si sa nenaucila regulovat svoje zachvaty, nebude od veci ak zajdes za psychologom. ten ti uz poradi nejake triky na ukludnenie a ako sa mas v danej situacii spravat, na co mas mysliet atd..

bingham

Mas celkom mierumilovny nick....na to aka si dracica :)))

nemusis sa dat liecit....., len trosku uber z tempa :))))

Najčítanejšie články