Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Zacervenanie

Príspevok v téme: Zacervenanie
sipka

Ahojte,uz pol roka ma trapi zacervenanie okolo posvy. Nepali ma to, nemam ziadny vytok, zapach ba ani svrbenie. Vsetky vysetrenia som mala v poriadku, pred mesiacom mi potvrdili nalez Eischerichia coli a Enterobacter fecalis. Gynekolog mi predpisal rozne antibiotika, mast a taktiez som pouzivala aj Tantum Rosa, no nic nepomahalo.V poslednej dobe sa dole citim sucha, ale myslim si, ze to je uzivanim antibiotik. Teraz uz 8. den pouzivam cipky Betadine. Nevidim ziadne zlepsenie. Prosim ak mate niektora podobny problem napiste alebo poradte mi. Dakujem

Tarinka

Prosím vás môžem užívat betadine- vaginálne capíky aj počas menštrúacie? kedže sa maju uživať 14 dni vkuse a mne výchadza na 4 den menštruacia.

betadine

Ahojte dievcata a zeny.Vydim,ze nas tu je dost...Ja som sa asi pred 10mes. nevedela zbavit ani rezaka(co ma chytal skoro kazdy mesiac)ani vaginálnych infekcií.Tiez som bola"pozitívna"na E-coli v posve a s toho pravdepodobne sa mi to sírilo vytokom do moc.mechura.Uz som si pripadala aj hlupo,ked som znova a znova navstívila gynekologa.Ale ten ma vzdy ukludnil a po tom co sme prisli na to co to spôsobuje,mi predpísal Betadin-vaginalne vyplachy kazde rano 1xdenne po dobu 1tyzdna.A zabralo...Je to lepsie ako capíky nic nevyteka von...ale teraz mam ten isty problem,tak som nasadila znova Betadin...a uvidíme..ak nezaberie,budem musiet ist znova ku gynekologovi...drzte mi palce...

lusinockaLu

Ahojte.Ja sa uz liecim na zapal od decembra a nic mi nepomaha..gynekolog mi dal vselijake vaginalne cipky ale zatial ziadne mi nepomohli..najnovsie beriem obden Gynoflor a Betadine-len s tychto mam silne palenie takze som ich aj vysadila..a palenie mam stale...vie niekto poradit nieco ozaj ucinne??

sipka

alzbee, na gyndu uz chodim pol roka s tymto problemom. Po menstruacii tam pojdem na buduci tyzden, tak uvidim co mi povie.

sipka

Dnes som mala biely hrudkovity husty vytok a este stale si davam Betadine vaginalne cipky. Neviem co to znamena a stale mam cervene medzi velkymi a malymi pyskami. Zajtra by som mala dostat menstruaciu, ze by to bolo tymto? Prosim poradte, cim to moze byt?

sipka

Ahoj levicaaaaa, bola som na niekolkych vysetreniach. Odbery na zapal som mala v poriadku. Trochu som pocitovala stipanie na konecniku, tak som si dala spravit vyter, no ten bol tiez v poriadku. V moci som mala hlienovite epitelie a vo vytere z posvy mi nasli nalez bacila Eischerichia coli a Enterobacter fecalis.
Gynekolog mi predpisal vag. tabletky Candibene, Polygynax, Maxmiror Komplex, Gynoflor, maste Candibene, Jenamazol a Fungicitin, tiez mi predpisal antibiotikum Unasyn a teraz beriem Betadine vag. cipky. Ja osobne som si kupila antibiotika Diflucan a Angmentin a probiotika Nutrilon B a Dophilus Super a robila som si sedavy kupel z Tantum Rosa. Stale to mam cervene a neviem co s tym. Ked som zacala pouzivat capiky Betadine v prvych dnoch trochu sa to zlepsilo, no opat sa to vratilo. Chcem vybrat vsetky capiky Betadine a niekedy na buduci tyzden pojdem ku gynekologovi. Chcem si dat urobit aj krvne testy, mozno tam sa nieco objavi. Pracujem ako zdravotna sestra v zubnej ambulancii, tak som rozmyslala ci to nemam odtial.

levicaaaaa

antibiotiká berieš asi na E.Coli a E.Faecalis.
Na začervenanie antibiotiká podľa mňa neexistujú. ako ti to zhodnotil gynekolog ?