ahojte
mam 14 rokov,a nemala som pohlavny styk.Ide o to,ze ma uz cca 6den svrbi tam dole.Umyvam si to poriadne nedava vela mydla lebo by to svrbelo vac ako to poznam...ale netuim z coho to moze byt...co mam robit nech to svrbenie prejde??je t strasne neprijemne....dakujem
neprijemne svrbenie
Mne sa osvedcili este vyrobky radu Lactacyd, aj tie zvhlcene obrusky maju velmi vela vyuziti. Pri cestovani su na nezaplatenie. A pri mykozach/menstruacii cistiacu emulziu Plus.
Pokial ta zvnutra pri styku pali, tak pojde najskor o kvasinky, pripadne nejake ine bakterie. Kludne to moze byt aj ureaplazma. Urcite navstiv gynekologa.
viete mi niekto poradit preco ma pali znutra pri pohlavnom styku a co stym treba robit?je nato nejaky liek?canesten som uz mala a nepomaha..dakujem
ahojte
mam 18 rokov a mam taky problem a neviem ako to mam riesit . ide o to ze ma uz 3 den svrby tam dolu a to velmi neprijemne bojim sa ze je to nieco nakazlive partnerov nestiedam a dodrziavam aj dobru hygienu tak neviem aky je vtom problem prosim poradte mi. Dakujem
nikita23: myslim, ze Mycomax150 je urceny aj pre chlapov, ked je partnerka chora, ale spytaj sa v lekarni, ci je vhodny prenho pri tvojej diagnoze.
www.zentiva.sk
dobry vecer..prosila by som o radu..gynekolog mi dnes povedal ze mam bakterialnu vaginozu, mne predpisal tabletky ale napadlo ma ze aj moj priatel musi mat bakteriu v sebe, ked to mam aj ja..chcem vas poprosit ci nepoznate nejaky recept alebo tabletky z lekarne, ktore by mohol uzivat aj moj priatel..lebo myslim ze treba preliecit obidvoch..dakujem
Ahoj, ten canesten vazne zabera...ale poradim ti, pouzivaj intivnu hygienu pri sprchovani, najlepsi je lactacyd femina...
Ten canesten stoji asi okolo 100vky Sk. Ja s nim mam dobre skusenosti.
Na intimnu hygienu by si nemala pouzivat mydlo, bud iby cistu vodu, alebo nejaky specialny prostriedok na to urceny.