ahojte. mam priatela este len kratko,necely mesiac. vsetko je okej,no dnes ma zaskocil otazkou ci si nechcem zafarbit vlasy na blond.ze jemu sa take pacia.a uz to naznacoval aj minule.. co si mam o tom mysliet?je to len tak povedane?
chce aby som menila farbu
mozno to nemyslel nejak vazne...mne ked len tak zadrel priatel ze ci sa neprefarbim na blond( mam cierne vlasy, ktore sa mi mimochodom pacia) som povedala dobre hned zbledol ze to nemyslel vazne :D
aj mne môj ex tvrdil, že sa mu páčia tmavovlasé(ja som sa počas spolužitia menila z tmavej na blond) kým sme boli spolu a ked sme sa rozišli, záhadne mal priateľky aj blondíny :)))
nikdy by som si na ziadost chlapa vlasy nefarbila. Musela by som to chciet ja sama a farbila by som si ich pre svoj dobry pocit. Nie pre dobry pocit niekoho ineho. Zatial som nikdy vlasy prefarbene nemala a ani si ich farbit neplanujem. Niektori ludia su prilis zamerani na svoj vyzor, ja k nim teda nepatrim. Ved v podstate je kazda farba vlasov pekna. Horsie je, ked su vlasy znicene a nezdravo vyzerajuce. Vtedy radsej upravit zivotospravu a starostlivost. Ale farbit si ich kvoli chlapovi mi pride kusok zvlastne. Mala by si sa mu pacit aj bez toho, nemyslis?
Pridavam sa k smutke. Mojmu priatelovi sa najviac pacia brunetky s hnedymi ocami (vraj modre na neho posobia chladne) :) Nastastie, nie kazdy chlap je na blondinky, aj ked uznavam, ze je ich vela :)
Ahoj,
moj priatel ma skor opacny nazor. Povedal, ze blondinky sa mu nepacia a je so mnou spokojny. Ja mam take svetlohnede vlasy. nemyslim, ze vsetci chlapi su na blond.
ja som chcela od priatela nech mi poradi s farbou a zapílil ze blond! mam hnede vlasy takze by som vyzerala asi otrasne. Riesili sme to s kamoskami a tie mi zhodne potvrdili ze ich partneri im tiez navrhli blond!!! no aby sa z tych blondínok nepo...:-))
ved prave preto mi to vrta.. :(
aj ked to možno povedal so smiechom, tak si myslím,že ak by to bolo zo žartu, tak by sa neopakoval, no neviem, ty ho poznáš určite lepšie (:
on je srandista az velmi niekedy.aj toto mi vravel v podstate so smiechom.ale tak.. zarazilo ma to trosku
bingham, bingham ((-: ja som ťa tu čakala (:
ale inak , suhlasim s ním, nechaj si svoje. Myslím,že ak je to chalan na spravnom mieste, tak by mu malo aj tak byť jedno, akej farby budeš mať vlasy, takže ked nechceš, alebo sa ti to nepozdava, nerob to (: