mozete mi poradit?uz 2 tyzdne mam upchaty nos a chcem si ho naparit ale s cim?voda so solou,ci dake bylinky?dakuem
Naparovanie nosa. Ale s cim?
stamprlik slivovice hned zabudnete na hrdlo alebo upchaty nos
mne babka davala naparovat sa tusim odvarom z harmanceku alebo niecim takym
v lekarni ti poradia, su dsotupne specialne olejceky, mozes aj pinosol nosove kvapky nakvapkat do vody,.pri naparovani pozor-neobar sa,dostat aj specialne naparovace, nadobka s otvorom ako maska, ale tiez pozor na obarenie a na prilis horucu paru.na odpchatie nosa su aj tabletky alebo kvapky, nesmu sa pouzivat dlhsie ako 5 dni/hlavne kvapky/lebo mozu zhorsit problem.tablety su zasa neni vhoden pre ludi trpiacich vysokym tlakom, i ked sa liecia,s nadmerne funkcnou stitnou zlazou, glaukom a prostata a ludi uzivajucic
h tricyklicke antidepresiva.pozor pri diabetes.
naparovat harmancekom alebo roztokom morskej soli, ale este lepssie a rychlejsie je pouzivat vyplach slanym roztokom alebo vystriekat slanym roztokom - mozes pouzit napriklad steri mar, vincentku, physiomer a podobne.
vyskusaj mne velmi pomaha naparit sa nad nastruhanym cesnakom 2x denne a za dva dni mam po ucpatom nose
milovna hlavne neslapaj na kvapkach!!!ja som to brala na lahku vahu, bola som na nich zavisla a teraz mam pekne problemy...ak ti to neprejde chod za lekarom. mozno sa ti to bude zddat zbytocne za obycajnu nadchu ale radsej chod za nim zbytocne ako mat potom z takejto banality problemy..:(((
to sa neda.:-(ja ked sa naparujem a tak mna to len dusi.neda sa to vydrzat.hroznew ho mam upchaty.jedine co mi pomaha su kvapky ale slapat na tom kazdy den nemozem:-(
a pridaj aj trochu sody bikarbony...stary rusky recept
inac ked boli hrdlo,treba kloktat sodu bikarbonu......stary mexicky recept
do vody daj sol. ked maš morsku,tak ta je lepšia