Menzes a operacia

Príspevok v téme: Menzes a operacia
majka__

1.12 idem na operaciu s mandlami. menzes by som mala dostat teraz v tychto dnoch, ale ide o to, ze mi obcas zvykne strajkovat - teda nepride vzdy vtedy, ked ma... viem, ze nesmiem ist na operaciu vtedy, ked dostanem menzes. to znamena, ze mi menzes nesmie prist prave toho 1.12. ze? ale ked mi pride trebars 3.12? akoze nemal by, ale co ak sa to stane - hovorim, strajkuje mi. ale chodi pravidelne kazdy mesiac nastastie, len nie presne v ten isty den. mala by som ho dostat okolo 20. v mesiaci. v nemocnici by som mala byt tyzden

bazalka

Vilaamalka: nie každej žene sa dá naplánovať operácia, keď nemá menzes, pretože nie každá žena to má pravidelne. A zákon schválnosti platí: práve vtedy, keď potrebuješ, aby prišla načas, tak nepríde.

vilaamalka

lebo je riziko infekcie na operačnej sale a tiež riziko, že začnej krvacať a pritom maš už menzes, potom keby ti dali napriklad infuziu ,tak by to bola strata času a mohla by si umrieť

majama

...nie je to take tragicke ale porozpravaj sa so svojim operaterom...robia sa aj nenarocne operacie ked mas menzes,a mozes sa po zakroku starat o seba-teda ze nie si leziaca atd...na oper .si das tampon...ale v kazdom pripade chod za svojim operaterom...

vilaamalka

ak ti budu vyberať mandle bez toho aby ta uspali menzes možeš mať, len keby ta uspavali tak nesmieš na operaciu
PS: operaci sa vždy vopred planuje podla toho ako ti vychadza menzes,,to si si už mala davno zabezpečiť,ked si sa objednavala

bazalka

Ja idem na operáciu 30.11. a keďže mi menzes zvykne v poslednej dobe meškať, tak mi gynekológ pichol injekciu na vyvolanie menzesu a už som to dostala, tak zo mňa opadol dosť značný stres, lebo keď si predstavím, že by som to musela presunúť ... Keď ideš na operáciu 1.12. a dostala by si 3.12, tak si myslím, že to by už bolo v pohode. Hlavne, aby si nemala na operácii.

bellinka

Chod za gynekologom nech ti predpise lieky na oddialenie menstruacie , ja idem ttiez 2.12na op a tiez som si ich dala predpisat lebo tiez na tie dni mi vychadza menzes..tieto lieky sa normalne predpisuju ked mas pred op alebo ked mas pred dovolenkou