Problemy so spolubyvajucou

Príspevok v téme: Problemy so spolubyvajucou
Venice

Ahojte...som na intraku uz druhy rok, a tento semester sme dostali na izbu jedno dievca...neda sa to s nou vydrzat, nevidela som ju ani raz sa sprchovat, hrozne smrdi/ako ked sa zena dole neumyva/...je hrozne obezna, vkuse daco vyjeda,a k tomu je to este aj hrozny clovek..nechcem byt zla, skusala som to vydrzat, ale toto sa fak neda...ako jej taktne povedat aby zacala normalne zit???je mi kus blbe len tak sa jej opytat ci sa sprchuje..ale je to tu vazne na nevydrzanie,vkuse musime mat otvorene a vetrat, poradte prosim

jajka001_

skus byt netaktna a normalne jej povedz ze by sa mohla sem tak okupat. pravdepodobne sa zacne s tebou hadat a urazi sa ale nasledne sa mozno uvedomi a sem tam sa aj okupe.

Venice

tam som to skusila, povedali nam ze mame skusit prist okolo decembra ked budu odchadzat piataci...ale mne sa tu vlecie kazdy den a to tu ani niesom cely tyzden kedze chodim domov na vikend...ved to je presne to, je mi blbe jej vraviet o hygiene, mala by ju dodrziavat sak niesme zvierata...ale takisto jej bezohladnost nema hranic, ked pride v noci odniekial bucha trieska vecami, o druhej rano si ide robit "veceru" a pritom je hrozne sebavedoma nieje to typ cloveka co by dal na vase rady alebo nieco podobne..ani nemyslim ze by sa dako enormne potila, ona sa proste nesprchuje o tom to je

InLoweee

noo, podla mna by pomohlo zajst na ubytovacie oddelenie a vysvetlit im to tam ako to u vas bezi- s tym, ze by ju dali k inym, alebo nejako vas popresuvali. Lebo ja osobne by som sa citila hrozne na tvojom mieste, keby som mala dotycnej nejako dohovarat - je to jej zivot, jej zdravie - co mate spolocne je izba -a jedine ta sa da riesit cez ubytovacie.

datelinka

ked je obezna, tak musi zapachat hlavne z toho, ze sa velmi poti. a to zrejme vsade. normalne jej to vysvetlite. po slovensky.