Problemy so spolubyvajucou

Príspevok v téme: Problemy so spolubyvajucou
Venice

Ahojte...som na intraku uz druhy rok, a tento semester sme dostali na izbu jedno dievca...neda sa to s nou vydrzat, nevidela som ju ani raz sa sprchovat, hrozne smrdi/ako ked sa zena dole neumyva/...je hrozne obezna, vkuse daco vyjeda,a k tomu je to este aj hrozny clovek..nechcem byt zla, skusala som to vydrzat, ale toto sa fak neda...ako jej taktne povedat aby zacala normalne zit???je mi kus blbe len tak sa jej opytat ci sa sprchuje..ale je to tu vazne na nevydrzanie,vkuse musime mat otvorene a vetrat, poradte prosim

letnicka

nič nepomoze len razne si vyjasnit pravidla...povedali ste jej co vsetko vam vadi? nie, tak to okamzite urobte...riesenie sa vzdy da najst k obojstrannej spokojnosti

mary-anne

a nie je nahodou rozmaznana? mozno jedinacik, ci pri peniazoch.. niekedy sa zvyknu take deti takto spravat..
ale kedze chodite na vysku, by uz mohla mat nejaky rozum..

Venice

vies len ide o to, ze ak nas naozaj v decembri neprelozia inam, budeme s nou msiet vydrzat cely dalsi semester a to tam bude este horsie ako doteraz ak jej to vsetko povieme...ved my sa spolu ani nerozpravame, dokopy si povieme tri vety za tyzden, niekedy som tam taka zufala, ze uz neviem co by som jej spravila aby sa uvedomila...najnovsie si doniesla na izbu tlaciaren a zaraba na tom ze studentom tlaci prace...vkuse nam tam dakto klope, chodia tam ludia ako na zachod, my tam mame osobne veci aj vsetko ,ale to je zrejme jedno,ona nebol ani schopna sa opytat ci nam to nebude vadit, fakt si myslim ze je tonejaky asocial

mary-anne

ja som zila styri roky na intraku. nastastie sme sa na izbe nasli super baby a vydrzali sme cele styri roky spolu:) no boli izby, kde mali stale nejake problemy. napriklad na jednej bola baba, uplne chuducka, sprchovala sa , no aj napriek tomu, smrdela. tiez jej to len tak naznacovali, na narodky jej kupili dezodorant (ten asi pomohol- mozno nepouzivala ziadny).
ale nechcela by som byt ani v jej kozi , ani v ich..
ale musite k sebe najst cestu, byt uprimne a povedat si vsetko narovinu, presne ako doma!

rada

Tu nepomoze naznacovanie. Bud si vyziadat inu izbu a vydrzat do konca decembra alebo to povedat jej na rovinu, ze naozaj smrdi a ze sa to uz neda vydrzat. Taki ludia si nic nerobia, uz nemaju komplexy, lebo su obezni a na vzhlad uz zdaleka kaslu. Takze mas dve moznosti, a tie som ti na zaciatku spomenula.

letnicka

no toto mi pripomina jednu spoluziacku z VS. tiez na intraku to bola tragedia! vlasy si sice farbila kazdu chvilu ale vodu a mydlo nepoznala. pamätam sa ze raz cestovala so mnou v jednom autobuse domov a kedze cesta bola dlha tak sa vyzula a vylozila si nohy. Kriste to bol smrad cely autobus isiel odpadnut :-)). Sofer musel nechat otvorene zadne dvere aj ked vonku bolo -15. a dobre spravil - ked jej bola zima tak sa konecne obula.

Venice - a neskusate to nejak tak ze ked idete do sprchy neprehodite ze "a ty nejdes"? alebo "ty si uz bola"? no a ked jej to nedojde tak potom na rovinu. intrak je vas druhy domov v tom zmysle ze tam travite pocas roka vela casu- tak robte vsetko preto aby tam bolo prijemne. to ze dotycnu prelozia k niekomu inemu nic nevyriesi len bude mat vas problem potom zasa niekto iny

Venice

:D:D..tak ja som dnes povedala na izbe tak "nenapadne" ze ci si vsimla ze je tu vkuse smrad..a ona tak pokojne ze...ani nie:D

mancika

toto som zažila raz v praci,, tiež sa tvarila ako kralovna krasy a pritom nepoznala ani sprchu ani mydlo, jednoducho po naznačovaní ,samozrejme že to nepochopila sme jej jasne povedala ,že nech sa umyva lebo smrdí ako stara puča a zabralo to