výkrik DO ticha

Príspevok v téme: výkrik DO ticha
malickaA

nebavi ma život :( hovorim to že to tak citim,ale viem že by som si neubližila,,,,,,,,mam 15 rokov

v detstve moj otec tyral mamu,vobec nam neprispieval finnančne na naš život, rozviedli sa,moja mama venovala celý život len nam

pozviechali sme sa,,sme chudobnejši no mame sa super až nato že ma moj starši brat mlati,chdi do posilovne takže je dosť silny a ked ma udrie,mam na tvary monokle,je velmi agresivny:( neviem co mam robiť:(

celych 15 rokov sa trapim,sklamali ma najlepši kamarati,aj ked som dost oblubena v kolektive,mavam stavy že ma nikto nema rad

aj ked som mala chlapca musela som ho nechať pretože pri našich pomeroch ake boli doma to nebolo možne aby nam to vydržalo :(

prosim potešte ma aspoň nejakym milym slovom

kafe

malicka pozri na stranku pomoc.sk su tam čisla, mail, chat neboj sa volať, písať.. tí ľudia sú tam PRE TEBA, urob niečo, popros ich o radu, čo sa dá s bratom robiť. Ale určite ho nenechaj takto ti ubližovať. Aj on sám je chudák ktorému treba pomôcť, ale to nech riešie nejaký dospelý (polícia, úrady, kompetentný..) to neni v tvojich silách.
Držím päste, aby sa situácia doma zmenila. Daj vedieť, ak budeš mať chuť, či sa niečo zmenilo.

jajka001_

vyhybaj sa mu ako mozes, snaz sa ho neprovokovat...ale to asi aj robis...nevies ci sa bije aj s inymi? ze ci si dovoluje len na teba ako slabsiu alebo aj na seberovnych. kolko ma rokov? mama je povinna ta chranit...brat bude mat problemy strasne v zivote, ked sa nenauci zmestit do koze.
ak ma traumu z otca, mal by navstevovat psychologa. musi sa naucit ventilovat stres inym sposobom, a naucit sa ovladat hnev.
skus zavolat na nejaku linku dovery, co ti tam poradia, ako sa to da riesit, okrem tej polepsovne. ak ta este niekedy napadne, nech mama nevaha, dajte ho tam, mozno mu to pomoze, mozno nie, ale teba musi chranit. moze napadnut aj ju, taketo pribehy koncievaju zle.

bingham

jajka kam mam skocit :DDD....., ale neni problem....povedz koho mam dat dole ;)

normalne som sa na.... ako som to tu cital.....brat ta bije....az mas monokle !!! tak ja keby som mal sestru a niekto by sa na nu len skaredo pozrel... asi by som ho roztrhal......

malickaA

jajka001_

nema,ťažko to zvladal ked nas otec bil,kedže otec bol synovi veľkym vzorom,,,,je oporou mame,lenže ked konna v afekte,ked sa nahneva,je už zle....veľa krat ho to mrzi,ale čo tym napravi?? nič

mama ho chcela veľa krat dať do polepšovne,no nestalo sa,,vyvolava všetkym v rodine,ujovi aby mu dohovoril ... a boli aj chvile ked som chodila spavať ku sesterke,ked sa to nedalo vydržať

moj byvali chalan zahlasil :že moj brat može byť velky aj silny,ale že ked si kupi zbraň za par rokov,že tu už nebude panom,,,,,
hmmmmmmmmmmm :(((

maruska76

malicka, práve preto, že brata máš veľmi rada, nieje dobré nechať ho v tej agresivite, viem, že máš dosť svojho trápenia a nie sa ešte zaoberať psychikou brata, ale mal by ho niekto riešiť, lebo zle dopadne

malickaA

ja som aj chcela, no mam ho velmi rada,nechcem mu to urobiť (viem že je to možno hlupy nazor) aj on mal ťažký život a ťažko to preživa...jasne to nie je dovod aby ma bil!!!,,no čo mam urobiť,udať brata ktoreho lubim??:(
ja neviem,aj dneska som brala mobil do ruky že zavolam naňho policiu,kedže je už trestne zodpovedny,ale on mi rozmlatil mobil( naštastie mi ide :) aspon to )

nie nevšimol,ked som aj povedala že ma bije brat,každy to vidi ako surodenecke hadky ktore kazdy z nich prezil

bud mam opuchlinu,ale podlitinu pod krkom

jajka001_

ale s tym bratom treba nieco urobit. nemas nejakych kamosov, co by sa ta zastali? ze by sa mu trocha povyhrazali nech ta necha na pokoji?
bingham, neskocis tam?
alebo potom ta policia, no asi nikto nechcete a mama uz vobec nie aby isiel do vazenia, ma aj ine problemy? ked je taky agresivny

maruska76

malicka, koľko rokov má ten brat? mama by to mala riešiť inak ako vyhrážkami, zájsť na políciu, keď si s ním sama nevie rady nech to riešia úrady, veď to si nemôže na teba také dovoľovať, skús ju prehovoriť, aby s tým niečo konečne urobila, ty si predsa ešte bezmocná...

Najčítanejšie články