Ludia pomozte mi ako zabudnut na byvaleho s ktorým som bola skoro 4 roky a vymenil ma za inú ... Sú tomu sice uz tri mesiace ale nedokazem sa z toho pozbierat.Stale sa k tomu vraciam,neustale premyslam nad tym kde som som urobila chybu,keby som sa inak spravala,keby som niektore veci inak urobila.Kazdým dnom sa citim hrozne, a každy den placem uz mam pocit ze nevladzem.Najhorsie na tom je to ze nechcem sa chodit ani zabavat,nemam chut ani len vonku ist s kamaratkami,nemam ani chut jest ani nic. A co je horsie je to ze sa dozvedam ze tam kam chodil so mnou pred tym na nase miesta teraz chodi s nou :(((((((((( niekedy chcem zomriet radsej.... :(((((((((
Ako zabudnút
ta ne?:) to tu troska upratujem:)))
zuzic ty mas ale prehlad :))
Max2 a ako dlho Ti trvalo kým si sa z toho pozbieral ?Mne to trva uz tri mesiace a zatial mi nic nejako nepomaha.Aj napriek tomu ako sa zachoval a ako mi ublizil ja sa na neho nehnevam a prajem mu aby bol stastny aj ked ma to nici.Cize z mojej strany tam nenavist nieje ale z jeho zrejme je kedze sa mi vysmieva a tou jeho...
ja som mala frajera pol roka, nechal ma tiez koli inej..aspon si myslim, lebo my sme sa rozisli za to ze on sa bozkával s inou babou..a tyzden po rozchode uz mal inú..takze myslim si ze to že to je tá s kt.ma podviedol a to že som prišla na to že ma podviedol mu prišlo len vhod, aspon sme mali dovod na rozchod...Od toho nášho rozchodu prešiel ešte len 1 mesiac, nie sme vôbec v kontakte, a pritom sme sa rozišli v dobrom, vidím že už ho vôbec nezaujímam, ved už má inú..Trápi ma to, uplne ma to vie položiť ked nad ním rozmýšľam, ja neviem či ho ešte ľúbim alebo či ma skôr trápi ten pocit poníženia a to že ma vymenil za inú, a že na všetko čo sme za ten pol rok zažili tak rýchlo zabudol..Mám ešte len 18, on ma 16...no čo iné sa dalo čakať od chalana v takom veku..všetci mi hovorili že šak to je ešte decko, ale ja som bola iného názoru, zastávala som si ho. Ale tak ako mi ublížil on, to mu nikdy neodpustím...
nie je umenie padnut na kolena umenie vstat z prachu a ist dalej a so vztycenou hlavou ja som to prezila a podarilo sa mi vstat a ist dalej je zbytocne sa sama saba umarat akoby a keby nehladaj chybu v sebe ale urob ciaru a chod dalej cesi hovoria pro jedno kviti slunce nesviti je to tazke ale da sa to
spomen si na vsetkjo zle co ti spravil a casoom budes rada ze ta nechal.....okrem toho, ked ta nechal, tak nemas o co stat, lebo ta nelubui...a este jedna ve....vsetko sa deje tak ako sa diat ma....
Ahoj mima,
pred viac nez 3 rokmi som prezil na chlp to iste, co ty. Ale uplne temer totozny scenar. Bol som na tom vtedy dost zle a aj som sa strasne hanbil za to, ze ma zenska dokazala takto polozit, ale bolo to tak a nevedel som, co s tym. Cely moj zivot sa behom par tyzdnov zrutil ako domcek z karat. Nechcem to zazit uz nikdy v zivote a prajem to len tym, ktori takto zakerne dokazali odpinkat dlhorocnych partnerov. Tymto vsetkym ti chcem vyjadrit akusi podporu, aby si vedela, ze su ludia, ktori to prezivali alebo prezivaju rovnako(vid nexus) a zelam ti, aby si toto obdobie prezila a vydrzala. Ide len o to vydrzat a zmierit sa s tym. Najhorsie je, ze nenavist ti nepomoze, ale spravi to este horsim. Presne poznam myslienky, ktore ti prudia hlavou. Ja ti neradim, ze kasli na to, zabudni a pod. Viem, ze to nejde. Ale skus to prijat a zmierit sa s tym. Viem, ze budes smutna, ale asi nic ine ako toto trapenie prijat ti nepomoze. Ak mas nejake otazky, kludne sa pytaj, som klasicky chlap, takze ak ti to pomoze, poviem ti bezny chlapsky pohlad na vec a tvoje otazky.
To je ale strasny pako! Ty si prosim ta drz hrdost a hraj sa na urazenu ty, ved ta jasne podvadzal a ponizoval. A vobec, je to zbabelec, ked ti to nevedel povedat priamo do oci.
Ty sa prosim ta nad tym netrap, je to blbecek. On uz cakal na moment, kedy mu to prislo vhod, aby ste sa rozisli. Tomu by si uz nezabranila, ani keby si bola aka anjelska. To bola uz otazka casu, lebo za tyzden po 4 rocnom vztahu sa tak lahko nenajde nahrada. Ber to ako skusenost a vsetko zle je na nieco dobre.
Zdvihni hlavu, zmen uces, zdvihni si sebavedomie a ked zbada, aka si kocka, a ako sa mas "super" bez neho, mozno si uvedomi, co stratil, ale to uz chlapec moze snivat. Snaz sa prekonat samotu a radsej vyhladavaj kamaratov a spolocnost. A ako sa hovori, ozaj cas vsetko preboli. Drzim ti palce a on si ta nezasluzi!
a ty sa nad noím este zamyslas?ku tomu 3 mesiace?srandujes?dievca maj rozum ser nanho.ved vidis to nema ziadnu uroven,len nech si s nou chodi kolko chce.bud rada,ze ste neboli svoji k tomu dieta a takyto muz.oni su velky frajeri niektory,ale ved ono sa to moze obratit a potom si snad vsetko uvedomia.netrap svoju hlavku ty naozaj nemas preco.si mlada,pekna holka,zivot pred sebou tak si ho uzivaj a zi a nerozmyslaj nad nim,lebo ta to znici.ver mi