Ludia pomozte mi ako zabudnut na byvaleho s ktorým som bola skoro 4 roky a vymenil ma za inú ... Sú tomu sice uz tri mesiace ale nedokazem sa z toho pozbierat.Stale sa k tomu vraciam,neustale premyslam nad tym kde som som urobila chybu,keby som sa inak spravala,keby som niektore veci inak urobila.Kazdým dnom sa citim hrozne, a každy den placem uz mam pocit ze nevladzem.Najhorsie na tom je to ze nechcem sa chodit ani zabavat,nemam chut ani len vonku ist s kamaratkami,nemam ani chut jest ani nic. A co je horsie je to ze sa dozvedam ze tam kam chodil so mnou pred tym na nase miesta teraz chodi s nou :(((((((((( niekedy chcem zomriet radsej.... :(((((((((
Ako zabudnút
Dakujem MAX2.A myslim ze mas urcite pravdu ,mala by som ho praveze za to nenavidiet alebo co ,nechapem samu seba ako to ze na neho este stale vkuse myslim.Vcera sa mi stalo ze som ho videla a on aj videl mna a bol sam a strasne hnusne sa na mna pozrel a ani sa nepozdravil.Citila som sa dost divne akoze ale aj som to cakala ze sa nepozdravi.Najhorsie na tom je ze byvame na jednom sidlisku a co je horsie o byva o jeden panelak dalej.Ale nastastie ho az tak casto nestretavam ...
Ludia aj vy ste mali po rozchode take stavy ze ste sa nechceli chodit nikam zabavat ? Ci to len ja mam take stavy ,ze nemam chut ist niekam,ked ma aj kamaratky zavolaju ? :(( Uz chcem aby to skoncilo ten hrozny pocit ze som sama :(((
mima, prepac, ale tvoj byvaly je pekny k...., ked sa ti smeje, to je ubohe. Ver mi, ten chlapec bude este velmi trpet, za to ako sa chova. Ver mi, chapem ta,ze sa bojis vyjst von, aby si ich nahodou nevidela. Zazival som presne to iste. Ale uplne dobre ta nechapem, ze preco smutis, resp. stale milujes niekoho, kto sa smeje na tvojej bolesti. Mne by to napr. velmi pomohlo, keby sa mi baba zacne smiat, klesla by v mojich ociach na bod mrazu a prestal by som k nej citit lasku. Podla mna by si si mala vsugerovavat realitu, ze tvoj byvaly je blbec. Rychlejsie ta to prejde. Co si o tom myslis? Aj ked mas 19, tak rozumiem, ze to boli, rozchody bolia v kazdom veku, je jedno ci mas 15 alebo 60, ked niekoho milujes a stratis ho, tak to boli. Len ty si uvedom, ze koho vlastne ty milujes, hm? A ze s nou chodi von? Hej chodi, ale neboj, ak spolu vydrzia tak dlho ako vy dvaja, tak uz s nou von chodit nebude, nebude sa mu uz chciet, mozes si byt ista.
Max2 mam 19 a verim tomu ze snad este niekoho najdem kto ma bude mat rad,a naozaj necitim k nemu nenavist.Viem ze som este mlada a teraz by som si praveze mala uzivat a taak,ale ja proste ani nemam chut velakrat.Ja sa dokonca aj bojim vyjst si niekam ze ho stretnem,lebo my sme to mali take ze so mnou skoro nikam nechodil vacsinou sme travili dni v robote a vecery potom uz len u neho alebo u mna no a ked si nasiel tuto ,,ruru´´ tak s nou chodi vsade.To ma tak strasne zoziera tak so mnou nechcel nikam chodit s touto vsade.Bojim sa ze ich stretnem asi by som to neuniesla a viem si predstavit co by urobil zacal by sa na mne smiat ako naposledy :((((
Este ona si bude lamat hlavu, ze chodi na tie iste miesta s nou, ty si nemas co lamat hlavu, ze tam s nou chodi....Ked sa s tebou rozisiel, kvoli inej nezasuzi si ta...nelam si hlavou kde si urobila chybu, viem nie je jednoduche ak ta niekto opusti, obzvlast kvoli niekomu inemu, ale hlavu hore, ak sa nechces chodit bavit, tak len vybehni vonku s kamoskami niekde do prirody, rob nieco a nemysli na neho..NA SVETE JE VELMI VELA DOBRYCH MUZOV....KTORI TA ISTOTNE BUDU CHCIET
mima282:úplne ťa chápem si sklamaná nešťastná ponížené cítiš sa sama 4 roky sú 4 roky keď niekto miluje nevie si ho len tak vytrhnúť zo srdca to nejde kebyže to tak je to by bolo veľmi jednoduché,som na tom podobne :(
Ja z teba odpadnem! Ty k nemu necitis nenavist? Ja som ti hovoril, ze som prezil cosi podobne a ver ci nie, tu babu, resp. zenu nenavidim doteraz. Ak by mi presla pred autom, tak ju asi zrazim. Viem, znie to husto, nezrazil by som ju, ale nedokazem na to zabudnut, lebo sklamala moju doveru a viem, ze aj ja som spravil milion strasnych chyb, ale stale som mal rad... Je to strasna spinavost, ked si tvoj dlhorocny partner popri tebe najde inu a potom śa vykasle na teba. Myslim, ze je dobre, ze toho svojho nenenavidis, lebo taka nenavist ta strasne vnutorne poziera a nici. Neviem, kolko mas rokov, ale ak mas tak do 24, tak sa z toho este pekne vylizes. Mam vela kamaratok okolo 30tky a nedokazu verit chlapom, lebo sa vzdy len sklamali. A ani ja neverim babam, lebo tiez vzdy ked som veril to zle dopadlo. Na hlavu je asi ten svet, nie?
Ja neviem ci som nejaka vadna alebo co,ale ja sa naozaj na neho nehnevam ja mam pocit ze si za vsetko mozem sama,aj ked viem ze nie. Napriek tomu ako sa ku mne hnusne sprava,necitim k nemu nenavist aj keby som chcela.No a naozaj neviem ci este niekedy budem verit nejakemu kedze jemu som verila 100% vzdy ma uistoval ze on uz nechce inu,ze chce len mna,ze on by ma nikdy nevymenil no a nakoniec toto :(( neviem co dalej,neviem,niekedy mam pocit ze si uz mozno nenajdem nikoho takeho kto by ma mal skutocne niekedy rad :(( ja ani dokonca nepatrim k tym co by sa chodili zabavat nejak casto a tak ja som vacsinou v skole a cez weekend v praci a vonku ani nemam chut ist castokrat. :(((((((( a navyse popri nom som stratila aj kamaratky takze nemam poriadne ani s kym ...
mimka,
v žiadnom prípade sa neponižuj !!!
takého ako on ti netreba
Mima,
to je obdivuhodne, ze ho nenenavidis(dufam, ze som sa dobre vyjadril). Pytas sa ma kolko mi to trvalo. Mozem ti povedat, ze sakramentsky dlho, v podstate kym som nenasiel babu, ktoru som zacal aspon scasti lubit. To bolo asi po roku, ale ani to nebolo 100 percentne vykupenie, lebo to netrvalo dlho a okolnosti sa nevyvinuli dobre, takze som stale nevedel zabudnut. Teraz po 3 rokoch uz na to skoro vobec nemyslim a ani neviem, kedy nastal ten zlom. Ale v podstate by sa dalo povedat,ze ta to trapi, kym si nenajdes adekvatnu nahradu. Ono, ked si s niekym tak dlho, tak si zvyknuta mat pri sebe nejaku oporu, cloveka, ktoreho mas rada a zrazu bum a ten clovek tu nie je. A este za takych okolnosti... Myslis, ze budes este vediet verit chlapom?
Mima, ale pozri sa na to inak, skus si ho nejako zhnusit, ved to ako sa k tebe sprava to je strašné...On si nezaslúži byť štastný..nemôžeš dovoliť aby si takto trpela kôli nemu..skús ho nejak začať nenávidiet, predstav si že to všetko čo ti spravil, to ako sa cítiš, to aké máš zlé obdobie, to všetko spôsobil on, taký človek si nezaslúži tvoje trápenie