Je v poriadku,ze sa aj po rocnom vztahu necitim na sex,jednoducho,nema to pre mna dolezitost a asi mam nejaky blok a necitim potrebu,tak urobit.Mam uz nieco cez 19 a napriek tomu to akosi nejde,asi som konzervativna...no uz ma unavili aj nespocetne hadky s parnerom,pretoze on stale nevie pochopit,ze preco nie a vini seba......lenze,ja si uz nie som ista nicim:(((
Je to NORMALNE???
Ale vlastne sorry, to bolo trochu ine, lebo nebol moj prvy...ale aj keby bol prvy, tak ako sa poznam-rok by som necakala...a reci typu, ze chalan, ktory babu lubi pocka...no neviem, ci tomu verit :-/ byt na mieste toho chalana, tak mam asi haluze, ze tu babu nepritahujem alebo co..
Ja som sa s priatelom vyspala po troch tyzdnoch a uz vtedy vravel, ze som prva, pri ktorej tak "dlho" cakal :D :D ale samozrejme mi vravel, ze kludne pocka, kolko potrebujem...tak ale ja som nemala naco cakat, tiez som sa chcela s nim pomilovat:)
anjee ale chlapi su taki...on nic zle nepovedal..kazdy chlap ocakava po rocnom vztahu sex...a myslim ze aj zena..proste patri to ku vztahu..a ty to beries ako keby to bolo nieco zle a jak keby to mas urobit len pre neho...ved to je super pocit proste..sex je uzasny aj pre zenu
ja netvrdim,ze by to nemalo byt nikdy,ale,akosi som po jednej hadke,asi tak po pol roku vztahu dostala blok a odpor k tomu,ked mi povedal,ze ma dost rokov a nieco by od svojej priatelky ocakaval,to ma dorazilo a odvtedy ..skratka...odvtedy je to asi uz len horsie:(
tak tak,pocka ale nie 10 rokov,prepac ale cudujem sa,ze ho to este drzi.ja som hanblivka a bala som sa na zaciatku a teraz mu nedam pokoj ked mam naneho chut:)asamozrejme chapem ta,este si to neskusala nevies ake to je a verim tomu,keby si to skusila a zazila tak by si mu tiez nedala pokoj,samozrejme az na ten zaciatok,myslim si,ze ked mas 19a ochvilu 20 tak je ten pravy cas a ziadny strach a neistota,dobry dovod ako s nim neprist o panenstvo je to,ze by si ho nemilovala.ale tak nech je to prvykrat s osobou ktoru milujes.a mozno by sa vam ten vztah ovela zlepsil.podla mna by si to mala prekusnut a zahodit za hlavu strach a ostatne veci, ked pises,ze sa koli tomu este aj hadate.a ak ho milujes tak prichadzas o vela...
a ked uz niekomu baba neveri po roku tak neviem na co s nim je...
kazdy chlap pocka...ale nie 10 rokov...je to proste v genoch..chlapi chcu sex a vacsinou su skor pripraveni ako zeny...nie je to prvoradse ale do vztahov to patri a patri to aj k zivotu...ved to neni nic zle ked chce frajer sex..chce zazit krasny pocit a chce aby ho zazila aj jeho polovicka..co je na tom?nikto to nepochopi pokym sex mat nebude..lebo nevie co to je...ako sa pri tom ludia citia a preco to robia..tak nemudrujte ze sex neni dolezity ked ste panny..prd o tom celom viete...
nickotka: prepac, ze si myslim, ze nemas pravdu.Ak ju lubi pocka aj 10 rokov a ani sa jej nedotkne.Zalezi len na nej ci sa mu chce dat teraz alebo az neskor. Kazdy chape svoj vztah inak, keby som nebola pripravena aj po roku, a by som sa s nim kvoli sexu hadala tak by som mu rovno do oci povedala ze nech si najde inu ktora sa mu da napr aj po tych troch mesiacoch..!Podla mna sex vo vztahu vobec neje to prvoradee..je to fajn ale prvorady nieje ..aa ak to niekto robi nasilu, ak nieje pripraveny, potom ani nechuti tak ako by mal..
Jeeej, no moj priatel na mna cakal 2 a pol roka :)), ale stalo to za to :). teraz sme spolu cez 4 roky a ideme sa brat :). No nevravim, ze do toho 2 a pol roka ziadne "hrátky" :D neboli, tie zacali po cca 9 mesiacoch... Ale "to" prislo az neskor.. a pochopil to, vydrzal...Mali sme 20 ked sme spolu 1x...
milenka tebe hrabe? a dokedy má ten muž čakať? veĎ už čaká rok !!!! A ona má 19 r. To že je panna v 19 neodsudzujem, skôr chválim. ALe oni sú spolu už rok !!! Toto sa dá pochopiť, len pri napr. trojmesačnom vzťahu.