Bolest chrbtice - medzi lopatkami

Príspevok v téme: Bolest chrbtice - medzi lopatkami
alušik

Ahojte, prosim vas. Uz asi dva tyzdne pozorujem, ze ma boli chrbtica-nevyspim sa dobre, budim sa s bolavym chrbatom. Hej, vela sedim kvoli skole pri PC. ALE-cvicim-cviky na chrbat, ale aj kalanetiku... Vcera rano ma strasne boleli krize a dnes rano som sa zobudila s tym, ze ked som lezala na chrbte, nemohla som sa normalne postavit-resp. posadit :(. Musela som sa "preklopit" nabok, a az potom sadnut a postavit. Mama mi dala voltaren a vymasirovala ma, ALE takmer cele doobedie som nemohla poriadne zohnut hlvavu-bradu na hrud :(-hrozne ma to tahalo-bolelo v oblasti chrbtice medzi lopatkami. Zaroven som mala rano taky mierny pocit na zvracanie a bolest hlavy.. Teraz vecer uz zohnem hlavu, ale stale to citim a zacina sa to akosi zase stupnovat, aj neprijemne pocity v zaludku sa vracaju... prosim poradte co to moze byt-ked aj cvicim-a davam si pozor, aby som cvicila savne, ziadne trhave pohyby. DAKUJEM

Smile_girl

vela ludi na to trpí. Je to ale z toho dovodu, že maju sedave zamestnanie a nekvalitnu stoličku. Preto som si kupila kvalitnu zdravotnu kancelarsku stoličku a je to ovela lepšie.

Ľudka1234

Mily Dano 1898, tie stavy uzkosti skuste riečiť v neurologa ja mam take iste stavy spojene so strašnými bolestami hlavy a vypadkom zorneho pola a diagnostikovali mi TETANIU a Migrenu

Michaellita

Dobrý deň,
na bolesť chrbtice, krížov, hlavy, alergie, astmy a iné problémy vám pomože velmi dobre relaxacne centrum CERAGEM. Je to luxusne zariadene centrum v ktorom sa budete citit ako doma. Funguje to na baze chiropraktiky , masáží, moxovania vzácnych kamenov. Posobi to na telo velmi upokojujuco :) Prikladam aj clanok a VRELO ODPORUČAM! :)
www.kamzakrasou.sk

Dano1989

Dobry den,
mam 24 rokov, a uz pol roka chodim na rozne vysetrenia a neviem co uz mam robit...
Prichadzaju na mna tazke stavy, zacne to zvysenym busenim srdca, pride na mna velky strach uzkost, hlavne v uzavretych miestnostiach, velmi neprijemny pocit, zacnem sa potit, bolesti hlavy, velmi tazko sa mi dycha, citim bolest medzi lopatkami, zavrate a pocit na odpadnutie ale najhorsie su tie pocity uzkosti, zacnem sa cely triast a je mi na zvracanie, prezenie ma a pocit na odpadnutie stale grgam akoby mi zle pracoval zaludok . Tento pocit dostavam aj v aute, v nakupnom centre, najhorise to je v noci, akonahle sa zotmie, pride na mna stav ako keby som bol opity, som spomaleny, stale vycerpany a boli ma hlava....uzkost mavam pravidelne.
Stalo sa mi to pred pol rokom, kedy som bola na pohotovosti a taha sa to so mnou az dodnes. Bol som uplne zdravy clove, sportovec a zo dna na den sa vsetko zmenilo. Je to hrozny pocit, kedze nepijem alkohol, kavu, nefajcim a z nicoho nic som chory clovek a nemozem normalne fungovat.
EKG som mal v poriadku, gastro je v poriadku, zistili mi intoleranciu na mliecnu bielkovinu, ale aj ked nejedavam mliecne vyrobky, je mi velmi zle a nic sa na tom nezmenilo.
Neviete mi prosim niekto pomoct? Uz som bezmocny a lekari mi dodnes nic nezistili. Nemoze to byt nejaka psychicka choroba?? :-(

Mike 4

Celkom dobre rady , že masér a cviky,no ja som mal tiez strasné problémy s chrbticou,lebo som student a cele dni sedim za PC a strasne ma bolel chrbát. Niekedy az tak ze som sa skoro hybat nemohol - strasná bolesť na chrbáte skôr nižšie... Mal som takéto problémy od konca prvého ročníka na VŠ až po 4 ročník. Začal som tento problém riešiť a veľa som čítal na internete. Dopracoval som sa k riešeniu = ZDRAVOTNÁ STOLIČKA SPINALIS. Naozaj nechcem vyzerať ako nejaký predajca a robiť tu reklamu ale naozaj to funguje :)
Najprv som neveril a hlavne som si namohol dovoliť kúpiť takú stoličku ,kedže stojí aj 800-1000 eur,- Nová!
A začal som hladať použitú a našiel som za 100 eur! Tak som to skúsil a nemožem si ju vynachváliť. Už do mesieca ma chrbát presteval bolieť a za dva mesiace od kúpi som nemal žiadne problémy s chrbticou :)
Naozaj to pomáha. Som architekt a sedím za PC naozaj celý deň a veľa krát aj celé noci a nemám problémy. Samozrejme aj na takejto stoličke treba vedieť správne sedieť.

house

Ja mam take problemy ked tazko pracujem napr.rylovanie to je moj koniec,Zajdem za maserom a ten za pol hodiny to svalstvo uvolni a vsetky stavce poskacu spat na svoje miesto a mam pokoj az kym nezacnem nieco tazsie robit a znova maser ...Sama si nepomozete...

Magy

opatrne cvicenie je ok, tym pokazit nic nemozes, ale skus vyhladat aj nejakeho renomovaneho masera alebo chiropraktika. Uvidis.

alušik

No postel na intraku mam uplne novu-a myslim, ze mi vyhovuje. Doma sa mi donedavno najlepsie spalo.. Nechapem. Je este mozne, ze na brigade som sa presilila, ale uz som tam tolkokrat(5 rokov parkrat domesiaca) makala a nikdy nic... A myslis, ze mozem cvicit-tie cviky na chrbticu? CI? dik za odp

Magy

Nejaka ina zmena? Postel, vankus, pozicia postele...??? Inak ak si zablokujes sval, slachu alebo chrbticu, tak navrat do normalu trva fakt dlho, kym bolest ci krce prejdu.