okulare na mozoch

ewus;)

a peknych muzov pritahuju zeny s okuliarmi? to mas tak isto inac podla tvojho prispevku 18.11.09 21:58 sudim ze si typ cloveka ktoremu nic neni dobre.... este ti treba dospiet

moon nikka

milý buchto! modra to svojím príspevkom vo štvrtok vystihla presne. ale živiac v sebe maličkú nádej, že tú debilnú poznámku v zátvorke si neuvážene vypustil len preto, aby si bol zaujímavejší a že sa v tebe trblieta aspoň aký taký náznak inteligencie, môžem ťa ubezpečiť, že okuliare podstatné fakt nie sú. ak práve nenosíš mikroskopy po prastarom otcovi a trošku dbáš o to, aby tvoja zdravotná pomôcka bola zároveň vkusným (a možno aj sexi-) módnym doplnkom, tak potom negatívny postoj žien voči tvojej osobe zrejme tkvie v niečom úplne inom ...

sun0808

Mily buchto,v zivote plati*nelietaj vysoko,lebo ti slnko spali kridla...ani prilis nizko,aby ta more nestiahlo na svoje dno.*Co sa tyka tvojho sebavedomia lietas prilis vysoko.Kazdopadne,aj ked ti tie kridla zhoria,teba to boliet nebude.

modra

Milý buchto!
je fakt rozdiel, či si ťa niektorá zaradí do kolónky "debilko v okuliaroch" alebo si povie "príťažlivý mladý muž, ktorému okuliare dodávajú rajcovne nevinný výraz" :)))
Dôvod, prečo si ťa baby zvyknú zaradiť do tej prvej kategórie, zrejme nebude v okuliaroch :)

rada

okuliare na muzoch su sexi. Mala som priatela, od ktoreho som dokonca ziadala aby si dal do spolocnosti okuliare :), lebo sa mi velmi taky pacil... :o)

katkakm

okuliere na mužoch sú sexi, ale veľa urobí správny výber.Apropo ty čo si za buchtoša keď delíš ženy do kategórií? A sám si v ktorej???