slecny, pacia sa vam okuliare na muzoch? co mam skusenosti tak tie pekne dievcata (prosim moletky a skarede intelektualky nereagujte) pritahuju muzi bez okuliarov preco je to tak?
okulare na mozoch
sob rudolf, kde by mali byt umiestnene okuliare? nacrtni, nech rozbehnem svoju fantaziu :-))
a peknych muzov pritahuju zeny s okuliarmi? to mas tak isto inac podla tvojho prispevku 18.11.09 21:58 sudim ze si typ cloveka ktoremu nic neni dobre.... este ti treba dospiet
Okuliare na mužoch? Záleží na tom, kde presne sú umiestnené.
milý buchto! modra to svojím príspevkom vo štvrtok vystihla presne. ale živiac v sebe maličkú nádej, že tú debilnú poznámku v zátvorke si neuvážene vypustil len preto, aby si bol zaujímavejší a že sa v tebe trblieta aspoň aký taký náznak inteligencie, môžem ťa ubezpečiť, že okuliare podstatné fakt nie sú. ak práve nenosíš mikroskopy po prastarom otcovi a trošku dbáš o to, aby tvoja zdravotná pomôcka bola zároveň vkusným (a možno aj sexi-) módnym doplnkom, tak potom negatívny postoj žien voči tvojej osobe zrejme tkvie v niečom úplne inom ...
Mily buchto,v zivote plati*nelietaj vysoko,lebo ti slnko spali kridla...ani prilis nizko,aby ta more nestiahlo na svoje dno.*Co sa tyka tvojho sebavedomia lietas prilis vysoko.Kazdopadne,aj ked ti tie kridla zhoria,teba to boliet nebude.
(: a ja som si myslela, že dnes ma hocičo tak nepobaví a nerozosmeje ...
Milý buchto!
je fakt rozdiel, či si ťa niektorá zaradí do kolónky "debilko v okuliaroch" alebo si povie "príťažlivý mladý muž, ktorému okuliare dodávajú rajcovne nevinný výraz" :)))
Dôvod, prečo si ťa baby zvyknú zaradiť do tej prvej kategórie, zrejme nebude v okuliaroch :)
okuliare na muzoch su sexi. Mala som priatela, od ktoreho som dokonca ziadala aby si dal do spolocnosti okuliare :), lebo sa mi velmi taky pacil... :o)