AHOJTE,VIE MI NIEKTO PORADIT NEJAY PRODUKT NA PRIBRATIE PRE MOJHO MANZELA?BRAL UZ B12 AJ PAPA VELA ALE KILA NIKDE.JE KOST A KOZA .ZDRAVOTNE PROBLEMY NEMA BOL AJ NA KRV A VSETKO MA OK.NEJAKY ALTERNATIVNY PRODUKT ALEBO NIECO CO BERU V POSILKE.KTO SA TOMU ROZUMIE NECH MI NAPISE DAKUJEM
CHCEM ABY PRIBRAL
lienka-lia: ja ti pošlem môjho priateľa, ten mu dá zo svojich kíl koľko len bude tvoj manžel chcieť... :D
weight gainer. napr protein.sk to ma, za mesiac aj 10kg ale treba cvicit inac cisty tuk nachyta
Daj ho vysetrit na parazity,tie spôsobujú chudosť
aby clovek zmenil dlhodoby stav, potrebuje vacsinou viac veci zmenit naraz. V tomto pripade minimalne dve. Okrem jedalnicka este aj prostredie. Moj brat bolpresne to iste. Kost a koza, metabolizmus ako priepast, co zjedol, to v nom zmizlo a kde nic, tu nic, nepriberal. Zmenil prostredie a zrazu je na nepoznanie. Siel do Irska. Tam cely jeho zivot je otoceny o 180°, ma klud, celkovy zivotny rytmus a okolie posobia velmi upokojujuco, takze ziadna nervozita, ktora sama osebe odobera energiu.
lienka-lia napis nam na shop@protein.sk, manzel ti poradi mame na to firmu :-)
Lienka Lia su rozne koktaily,ktore sa bezne piju ako nahrada jedla ak chce niekto schudnut.Ak chce manzel pribrat,tak je velmi dobre ak ich bude pit po jedle,rozrobene v plnotucnom mlieku. Nekujte vsak rozne vyrobky v obchodoch so sportovou vyzivou alebo fitkach. Vacsinou sa tam predavaju produkty s kopou chemikalii, ktore viac skodia ako pomahaju aj ked narast svalovej hmoty je viditelny.
Treba ale aj cvicit, ked ma niekto rychly metabolizmus, nepriberie len z jedenia. A hadam chce nabrat svaly, nie masu tuku. Ja mam malo pohybu, jem vela, ina na mojom mieste by mala uz 100 kg.Moj synovec bol chuducky, odkedy chodi do posilky a dobre sa stravuje, nema problem o zaujem bab, ma super telo.
ahoj,ja zo svojich skusenosti aj zo skusenosti mojich znamych viem,ze ked sa mali dobre tak pribrali,proste ked je clovek v pohode a sa mu dari,tak automaticky priberie a fakt na tom nieco bude,lebo mojmu priatelovi tiez vadilo,ze nohavice na nom lietali a tvar nemal vobec plnu,ale taku vpadnutu,lenze vysvitlo ze aj ked papa teda statocne,tak nemohol pribrat a pricina bola zjavna bol to stres,lenze potom ako to preslo on sa ukludnil a teraz je krasny baculaty,nie tlsty ,ale vyzera zdravo :-) skus porozmyslat v com to je
kup mu nejaky gainer z toho priberie skoro urcite chod do nejakeho obchodu so sportovou vyzivou a povedz aky mas problem vecsinou vedia poradit...