Moj problem sa zacal koncom strednej, vzdy som bol spolocensky typ, s kazdym som sa ako prvy skamaratil. Vo vyssich rocnikoch sme zacali navstevovat zariadenia ako, krcmy, bary. A vtedy to zacalo, miesto toho aby som sa zabaval, stiahne sa my zaludok a som strnuly, neviem sa uvolnit. Vobec neviem preco sa to deje, ci som sa s tym narodil, je to ako mat fobiu s lietania. Moj Problem sa casom prehlbil, napriklad ked spoznam super cloveka a rozumieme ako keby sme sa uz roky poznaly, neviem si od neho vypytat kontakt, alebo dohodnut niekam vyrazit, mam pocit ze ho nechem zatazovat a okrem toho ma svoj zivot, svojich priatelov. Alebo ked ma volaju na pivo, skoro vzdy sa vyhovorim. Ked spoznam dievca, viem si s nou super pokecat, rozosmiat ju. Ked spoznam dievca v bare, na diskoteke, zamrznem, som ako mechom prasteny.S kazdou takou skusenostou my asi klesne sebavedomie a to je ten dovod. Nechcem aby to zaslo este dalej. Da sa to liecit? Su na to lieky? Ak ma niekto podobne problemy nech my napise, alebo poradi sem do fora, alebo na mail-pettooo25@azet.sk