JE MOžNé ABY MA GYNEKOLOGIčKA VYšETRILA A PREDPíSALA MI LIEKY BEZ TOHO ABY PODALA INFORMáCIE MAME ??? MáM AJ JA PRáVO NA UTAJENIE PRED MAMOU ??? MáM 15 ROKOV
NECHCEM ABY TO VEDELA MAMA
levica je uplne normalne ze parfumovane vlozky mozu sposobit gynekol. problemi a aj normalne tenke vlozky od always, lebo je tam dost chemie. Tak sa nemusite hned smiat a denz nemusi pisat ze je "bojovnicka za blbost". A neviem ako vy, ale umyvat si ruky je normalna rada.
A datelinka, chutne ako si vsimas preklepy:D aby si to ludia nezacali vsimat na tebe..Have a nice day
aha, ja som rýchlo čítala :)
datelinka: vidíš, to je fakt :D
pauli 73: ale veď nebavili sme sa o parfumovaných vložkách ale o vložkách ultra tenkých... samozrejme, že tie parfumované môžu spôsobovať problémy... ale ultra tenké žeby spôsobovali problémy len preto, lebo sú ultra tenké ? ? ?
levicaaaa, sa smeješ ale mne to povedal gynekológ. a naozaj keď som prestala používať parfumované slipove vložky a tampóny silk touch s umelým povrchom prestali aj problémy.
ze gynekoloda :-)
a jasne, bojovnicka, ked sa chytas casto na intimnych miestach, treba si naozaj velmi casto umyvat ruky :-)
bojovnicka-bojovnicka za blbost.....
ale snazila si sa:)
bojovnicka: tak takú srandu, akože ultra tenké vložky spôsobujú kvasinky som ešte nepočula... to ti kto povedal, že sú napustené "sajrajtom" ? ??? ty čo nosíš cez menzes? matrac ?
Lalala123 len ty navstiv gynekoloda,lekari musia dodrziavat lekarske tajomstvo,ak je doktor seriozny,nikdy sa to mamka nedozvie, a dalej svrbenie na intimnych miestach sposobuju aj vlozky,hlavne tie vonave,a tiez tie ultra tenke,pretoze ak nemaju premokat,su napustane nejakym sajrajtom,a tiez si treba v dnesnej dobe vela umyvat ruky a moze to byt aj od neumyteho ovocia, z nadmernej konzumacie sladkosti a keksikov,a tiez si skontroluj letaky od liekov,ak nejake uzivas. Ak si este nemala styk,mamka moze byt na teba len a len hrda. Tak sa drz a nicoho sa neboj,nic hrozne sa nedeje
Denz: no nemam precitane vsetky temy.. Ale dik za upozornenie..