zvysena teplota.

Magy

Pol stupna nie je rozdiel, ktory by naznacoval nieco velmi vazne, moze to suvisiet s vyvojom alebo cimkolvek inym. Ja mam zvysenu teplotu uz od puberty, u mna je 37.2-4 normal. Chodil som mesiace po lekaroch, po dvoch rokoch to vzdali a len povedali, ze ak budem mat nieco vazne mam prist.

Radecka

Aj moj syn 4 rocny ma zvysene teploty od 37-37,3.Take ma uz od svojich 4 mesiacov,mal urobene nejake zakladne vysetrenia,krv.Zapal sa nepotvrdil.Ale aj tak mam obavy,ci je vsetko v poriadku.Ma znizenu bunkovu imunitu.Aj mne lekarka hovorila,ze pri pohybe sa moze zvysit,tak neviem.Ale,ked mal 4 mesiace,tak este nebehal.Uzavrela to,ze zrejme je to jeho teplota.Hoci sa mi to nechce verit.Takisto mam strach.On je casto chory a dost potivy.

mima76626

ja som to myslela tak ze on stale beha,a kedze este nosi plienky ci sa nejako neprehrieva alebo co.ja sa bojim lebo on nebol este chori a asi sa zblaznim.DAKUJEM

odpovedam

to asi ano. je to zvlastne. Ja teraz tiez bojujem so zvysenymi teplotami, nic ine ma netrapi. No trva mi to dlho, uz niekolko mesiacov. No neviem, aky je suvis s teplotou pri pohybe ci v pokoji. To treba nechat na lekara a pockat si na vysledky :-)

mima76626

boli sme,nic nepovadal len mu zobral krv,vysledky budu o tyzden. ale keby to bol zapal tak ma zvysenu teplotu al ked spi,ci nie???

odpovedam

mozno ma prebiehajuci zapal. Zvysena teplota znamena, ze je mobilizovany imunitny system, ktory sa proti niecom brani. To nie je v poriadku. Zajdite k lekarovi.