som tu nedávno čítal nejaký príspevok kde dotyčného priťahovali 13 ročné no a všetci ho tu zvozili. Celkom by ma zaujímal taký všeobecný názor na to keď sa 23 ročnému týpkovi páčia slečny tak okolo 18-20 rokov ...
pritahuju ma mladsie slecny
ja ked som v dvadsiatke zacala chodit s manzelom (vtedy 29) tak to bol teda cirkus...taky stary chlap, jezis maria sak ten musel mat v posteli cely okres...a asi je divny ked si doteraz nikoho nenasiel alebo prelietavy a same bla bla od mojej babky...takze vsetko zavisi od ludi, ale rodicia sa vzdy budu bat, aby si im dcerenku "nepokazil", takze ak sa este stretnes s podobnymi rodicmi skus im pokojne vysvetlit, ze to myslis vazne... a rozhodne ich milovanemu dietatu nechces ublizit...a ked uvidia, ze ste stastni tak postupne rezignuju...
to ste ma celkom potesili :) som sa doteraz bal takeho niecoho lebo fakt to bola najbolestivejsia skusenost... dufam ze sa uz nic horsie nestane :)
nie, je to v pohode. mozno teraz sa ti zda ze je pre teba primlada, ale o takych par rokov to bude primerany az vyhovujuci rozdiel. vsak si to premietni, ked budes mat 30 a ona 25.. mozno rodicia baby (osemnastky)chcu mat pri nej nejakeho chalana v jej veku, pretoze v tychto rokoch si myslia ze vsetko co je na 20 - tak uz ma ine zmyslanie a vlastne celkovo sa inac sprava a je nevhodny pre ich dieta
Ja potom nemam co robit v tejto teme, ja som asi uz davno mimo... :P
Ja ked som mala 17, tak som chodila s 22rocnym a tiez mu kazdy vravel, ze som nanho mlada :-P tak ostatnym, ktori ma este nepoznali vravel, ze mam 18 :D :D
Vies, toto je dost otazka osobneho nazoru, od osoby, kt. sa to tyka... atd. ty neries nic, absolutne nemusis.
Ja riešim to že tak pred rokom som chodil s jednou 17nastkou a moji známy vraveli že je na mňa mladá a najme jej fotrovci boli velmi velmi proti preto to aj skončilo. A fakt sa mi zdalo najme po tom aký silný odpor som zažil že to asi nieje celkom najvhodnejšie :) ale tak 18 mi príde pre mňa akurát...
by som tu mohla uviest ine pripady (katty, happi, jajka a spol by sa vedeli vyjadrit) kedy by tato otazka bola polozena opravnene... ale ze sa to pytas ty, v 23 rokoch svojho zivota, ze sa ti pacia "MLADSIE" = 18, 19-rocne baby, co su uz dospele je silna kava.
neviem co riesis...tam slo o 13ky to je trocha dost rozdiel..
Tiez suhlasim, ze to je uplne normalne...dokonca som citala, ze idealny vekovy rozdiel medzi partnermi je 5rokov (ale samozrejme tym nemyslim nejaku 13ku a 18rocneho:))