neviem prejavit lasku! rúcaju sa mi vztahy!

rada

Ak to nevies slovne, tak skus pisomne vyjadrovat lasku alebo skutkami. A zapamataj si, ze prejav lasky je to najkrajsie co moze partner od milujucej priatelky pocut, tak ak to rada pocuvas ty, musis aj ty... Lebo ako sama pises, rucaju sa ti vztahy. Prekonaj strach, ak sa ti to podari prvykrat, tak to potom pojde hladko.

jajka001_

tak co sa tyka pribuznych...u nas v rodine nebolo nikdy nejake objimanie a davanie si najavo city. nie dotykmi, nie velmi slovami, skor tak skutkami. ked som si ale nasla priatela - toho spravneho, tych predtym neratam - tak sme sa objimali a davali si lasku najavo stale.

nikola.p

som velmi podobna, byvali frajer mi vzdy vycital ze ako je mesiac dlhy mu ani pusu nedam nic, proste som taka, ani vlastnym rodicom neprejavujem lasku, som asi sprosta ale neviem ako nato, dam im pusu raz za rok ked im vynsujem k sviatku a pritom moji 2 surodenci sa normalne s nimi obymaju vsetko a ja som ako keby cudzia, uz si na to zvykli ale ked je prilezitost mama mi to vycita no aj ked niekedy chcem dat city najavo som uplne zabrzdena, zda sa mi to take...cudne, neviem. teraz mam rok priatela a pri nom ako keby sa vo mne nieco zlomilo nemam problem....objatia, bozky, povedat lubim ta, pripada mi to ako keby som tu lasku co som za cely zivot nikomu neukazovala teraz zvalila na neho a je to moc prijemne, ze to mozem konecne niekomu bez problemov preukazat ale u rodicov mam s tym stale problem, aj u surodencov, u babky... milujem ich nadovsetko ale nevie to zo seba dostat von, neviem ako... bojim sa ze raz to budem velmi lutovat, ze som im nepovedala ako ich lubim. takze neni si taka cudna jedina...

jajka001_

tak nie kazdemu je vhodne tu lasku aj prejavovat. napr. ak to nie je vzajomne...ak ta lubi a povie ti to on, tak mu povedz ze ty jeho tiez. ako sa to bude vyvijat, budete si naklonnost prejavovat intenzivnejsie.