Žijem s priateľom tri roky v podnájme

Príspevok v téme: Žijem s priateľom tri roky v podnájme
rory84SK

Žijem s priateľom tri roky v podnájme,máme už aj nejaký spoločný majetok,ale zase nič veľké,okrem malého yorkshíra,ktorý je láskou nás obidvoch.Problém je v tom,že už ho asi nemilujem,len nemám v tom úplne jasno,ráno si želám aby už odišiel a večer zas aby prišiel čo najneskôr.Už to trvá dosť dlho,tak neviem či mám odísť,aby som si to v hlave ujasnila,alebo čo mám robiť.Je medzi nami aj vekový rozdiel 11 rokov. Ja mám 25.Prosím poraďte niekto,kto sa už ocitol v podobnej situácii a našiel rozumné riešenie.

inkab

AdamKrt, on pije, ona ho nelubi, byvaju v podnajme (nic spolu nevlastnia). Myslim, ze odpoved sa nuka sama... Take mlade dievca si este moze najst stokrat lepsieho chalana, nemusi sa zahrabat s tymto...

AdamKrt

Aha, pije. To som akosi prehliadol. Potom sa divim, ze na to pristupila, ci tak dlho vydrzala to tolerovat a ist este do spolocneho vlastnictva.

Tak to chce potom dobre nohy, aby sa dalo rychlo utekat a stastie na pravnika, aby nebol nejaky problem pri rozchode s majetkom.

inkab

AdamKrt, asi si necital, ze priatel ma blizko k alkoholu, takze taky superman asi nebude. Ja by som od takeho utiekla. Nevlastnite spolu ani nehnutelnost, ak som spravne pochopila, mate spolu jedine psa. Neviem, kto sa od koho odstahuje, ale mali by ste si dat dovidenia. ked ho uz teraz nelubis, co urobis, az ta popyta o ruku? Vezmes si ho, budes s nim mat deti a potom sa rozvedies na stare kolena? Pouvazuj. Ak by si ho lubila, nemas ziadne pochynosti, to mi ver.

AdamKrt

rory84SK:

ach - a tu Ti ma kto povedat, ci ho milujes a ako dalej ? I tak je rozhodnutie len a len na Tebe, co urobis. Niekto Ti povie, ze skus si vazit to co mas, alebo najst to, co hladas.

Ale naco sa vobec pustas do vztahu, ked nevies, co chces ? Pre Tvojho priatela bude zrazu uzasne rozhodnutie, ked sa dozvie, ze 3 roky svojho zivota marnil s nespravnou osobou. To by chcelo na buduce rychlejsie rozhodovanie, nez zistit, ze po 3och rokoch Ti nevyhovuje.

Alebo snad cakas, ze Ta tu budu ludia chvalit pre Tvoju nerozhodnost ?
------------
Ty sama musis vediet co chces a ist si za tym a nie pytat sa na to druheho. Ked Ti niekto povie, ze mas byt rada za to co mas, je to sice dobra rada, tiez by som Ti to asi odporucal, ale na druhu stranu ak by si sa mala silit, tak je to zbytocne, pretoze neskor by to mohlo dopadnut horsie.

Takze podla mna, jedine spravne rozhodnutie bude to, ktore sama urobis a a sktorym budes spokojna Ty.

Inak, urobila si vsetko, co si mohla, aby sa Vas vztah zmenil ? Pretoze niektore zeny len cakaju, co sa stane. Muzicek bav ma, vymyslaj zabavu. A ked nie - v muzoch byva casto ista skromnost, ze im kludne moze vyhovovat malo - tak zena si z toho bude robit problem. Lenze vztah je ako kvetina, ktoru treba hnojit, zalievat, aby rastla. A ak si to nevies pripustit, tak hocijaky dalsi vztah po par rokoch Ti dopadne uplne rovnako a Ty budes len znovu nespokojna a este viac.

usiko

rory, mala som to iste s byvalym a nevedela som co dalej....nebola som si ista ze ci ho mam rada alebo nie...a nemala som, lebo som s nim nechcella ani spavat, ani sa s nim bozkavat a tak...a potom sme to ukoncili a urobila som tym najlepsiu vec v zivote..

..zlatko, ak sa netesi, ze pride domov a rano chces aby odisiel, nema to vyznam....ver mi, ono sa to asi uz nezmeni...

...alebo si daj otazku> to chces prezit cely zivot s niekym, v jkoho spolocnosti nie si rada?

rory84SK

Adam Krt-no musím sa priznať,že to čo som napísala,som písala hned po prečítaní tvojho príspevku,ale ked som si to nechala prejsť hlavou,tak máš pravdu,len ja som sem písala preto aby mi niekto poradil,pretože keby som bola dostatočne vyzretá osobnosť vedela by som si poradiť aj sama a myslím si,že tieto stránky by som ani nenavštevovala.

AdamKrt

rory84SK:

je to moj nazor a myslim si, ze ziadneho chlapa, ktory to mysli so zenou vazne, by nepotesilo, keby sa dozvedel, ze zacina takto vymyslat. Ukazuje to na nezrelu osobnost, ktora nevie, co chce. A pokial to niekto mysli vazne, tak od takej zeny by dal ruky prec, keby to vedel. Bude so mnou, nebude so mnou ? Hotova loteria u cloveka, ktory nema ujasnene priority. Tebe sa mozno tie priority ujasnia, ale to este prejde vela vody a mozno sklames viac muzov.

Ber to prosim ako knstruktivnu kritiku. Nic proti Tebe nemam. Len by som nechel mat taky pech, narazit na podobny typ zeny - nechat sa par rokov natahovat, kym niekomu dojde co chce.

rory84SK

Adam Krt si nejaký veľmi múdry nie náhodou,už som si prečítala pár tvojich príspevkov,no tak takéhoto človeka spoznať,tak to by len bola pohroma.

doubledog

mas vyhliadnuteho ineho, len tym si si este neni ista
ked sa tato vec nejak rozhybe, zrazu velmi rychlo "najdes rozumne riesenie" :)