Dobry den ....ja by som sa chcela opitat ohladne toho že mala som z priatelom pohlavny styk cez menštruaciu a na 5 den... aa spravil sa domna lenze neviem či je to možne alebo neni či by som mohla otehotniet ...vôbec tomu nerozumiem niekto vravi ze nie ze nemam z coho pretoze nemam vsebe ziadne zive vajicko aa niektory ze urcite mozem ...mam si kupit tabletku ???
Dakujem za radu ..:)
otehotnenie pri menštruacii ?
mozne je vsetko...zena moze otehotniet aj pocas menzesu..tabletka po je len do 72 hodin od styku..
ked nechcete mat deti tak pouzivajte ochranu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dobrý deň!
Mám dosť závažný problém a potrebujem poradiť. Pred 5 dňami sme mali s priateľkou pohlavný styk, (nie po prvý krát). Ide o to, že ona vtedy už mala 7 deň menštruácie (končili jej). Sex nebol dlhý, možno 10 min. a nespravil som sa do nej. No je možné, že počas sexu vyšlo niečo o čom by som nevedel? Je možné, že by priateľka ostala tehotná? A ak hej mám kúpiť ešte tabletku alebo už nezaberie?
Prosím poraďte mi.
Pusinka, predpokladám, že máš pod 18 rokov....(hlavne podľa pravopisu a zle formulovaným vetám).
Ak si nie si istá, používaj ochranu, alebo nesexuj....
ano ale je to malo pravdepodobne teda ak mas pravidelny cyklus
kalendarna metoda plodnych dni ma pearlov index (sanca otehotniet za rok pouzivania )
5-25% pricom 5 je idealnee pouzivanie cize ked sa bude 100 zien pocas roka milovat v neplodnych dnoch (kalendarne) cize aj pocas menzesu tak 5 znich otehotnie
noo lenže ja som mala z partnerom ked som mala menstruaciu vcera a menstruaciu mam ete aj dnes vcera som mala 5den menstruacie mavam vzdy sedem menstruacny ciklus mam 28dnovi niekedy mi meskaju par dni ...takze mam si kupit tu tabletku ???
a este - spermie su schopne prezit cca 4 dni v maternici, takze si kludne mozu pockat na to tvoje vajicko, ktore este tkvie vo vajecniku.
pusinka, keby si si poznala svoj menstruacny cyklus, nemusela by si sa pytat. niekto ma totiz vzornu ovulaciu na 14. den cyklu, u niekoho dochadza k ovulacii uz v 7. dni cyklu, u niekoho na 20. den.
menstruacia nie je sposob antikoncepcie!
je uplne mozne, ze otehotnies. uz prestante s tymi somarinami, ze pocas menstruacie sa nemoze otehotniet!!!
nemala by si otehotniet ak mas pravidelny cyklus..ak nie vsetko je mozne predsa :)