Pred nedavnom som tu cital prispevok od hanky9077. Ja mam podobny problem s mojou zenou. Sme spolu uz 17 rokov. Sex je pre nu uplne nepodstatny. Ked ho chcem, musim vzdy zobrat, ako keby sme boli na prvom rande a jej to zakazali rodicia. Potom mam obcas pocit, ze sme sa nemilovali, ale ze som ju znasilnil. Mame uplne odlisnu potrebu na sex. Ja by som ho mal aj denne, jej netreba ani raz za mesiac. Rozmyslal som uz aj o bokovke, ale zatial som to vzdy zavrhol. Ma niekto podobny problem ? Ak ano, ako ho riesi?
Moja zena so mnou nespava
rozpravat, rozpravat, rozpravat,,,pozriet sa na koren problemu a hovorit o tom otvorene, so ziadnym strachom, sak 17 rokov ste spolu, tak neboj sa o nicom hovorit, pretoze skor ci neskor ti z toho prepne,,,
choco_milka - dakujem, pozriem sa na tu stranku.
Ahoj,citala som tvoj prispevok a kedze ti tu este nikto nenapisal ziadnu reakciu,skusim poradit z mojich doterajsich skusenosti.Skusal si tento problem riesit so svojou manzelkou alebo vzdy ked sa vyhovorila na bolest hlavy ci unavenost,si sa obratil na bok a zaspal?Treba sa jej opytat na tuto konkretnu vec a riesit to spolu s nou.Ak ste to uz riesili,urcite ti povedala v com je problem.Nie ste novomanzelia,takze predpokladam ze mate otvoreny vztah a hovorite si vsetko.
Urcite by som ti neradila najst si bokovku.Neviem ako dlho to pretrvava,ale najdi vsetky dostupne metody k tomu,aby ste si otvorene povedali v com je chyba,mozno je to v tebe,mozno v nej,to nie je iste pokial si nesadnete a neprediskutujete tuto temu.Mozno to nebude prijemne,ale dozvies sa v com tento problem spociva.
Skus aj napisat na stranku www.adam.cas.sk,najdi "ucylna poradna" -riesia sa tam aj taketo problemy.Napis kolko to uz takto je,urcite ti poradia,su tam na taketo veci da sa povedat odbornici.
Drzim palce aby sa to vyriesilo a obaja ste boli spokojni.
Pekny den