Ako ???

Príspevok v téme: Ako ???
john III

Som 34 ročný chalan, vlastne muž, mám 184 cm a 98 kg . Pred 8 rokmi som úspešne schudol takmer 40 kg. Postupne som ale začal váhu naberať späť a teraz pri váhe 98 kg sa snažím zasa úspešne schudnúť, ale nijako sa mi to nedarí. Športujem, cca 40 minút každý druhý deň, stravujem za viac-menej zdravo, ibaže neviem odhadnúť množstvo stravy na mojom tanieri. Neviem, či to množstvom, resp. minimom stravy nepreháňam a či sa moje telo nezásobuje tukom pre horšie prípady . Napíšem to polopate - čím menej jem, tým viac vážim . Poradte, aké množstvo stravy by bolo pre mňa vyhovujúce - 184 cm a 98 kg. Vďaka .

AdamKrt

Typicke. Hovoril som uz X ludom, co jedia malo a priberaju, ze musia jest viac a budu chudnut. Neverili, robili si z toho svandu. Potom objavili 90 dnovu rozlisovaciu dietu a ked zacali jest podla predpisu vsetko, ale dost slusne porcie, tak ajhla, zacali chudnut...

Metabolizmu trva kym sa prepne a ked ma nedostatok organizmus, tak tvori zasoby.

Taktiez obezita moze byt sposobena horsou funkciou stitnej zlazy vdaka nedostatku jodu, ktory si treba doplnat.

karioll2

sacharidy-60%
bielkoviny 30%
tuky 10%
sacharidov maximalne 120gramov,bielkoviny 0,8 gramu na kilo vahy.tuk-orechy,olivovy a pod.proste nenasytene mastne kyseliny
tep 220-vek krat 0,65-0,7 tep 40minut obden
tabulku na sacharidy ti da akykolvek diabetolog,alebo dietna sestra

veronky

no ty potom ako medveď tiež si ukladá tuky na zimu:)skúsil si delenú stravu napr:ryža a šalát t.j miska šalátu a 3 kopčeky ryže