Rovné vlasy bez žehlenia

Klon

Ak mas pekne vlnite ci kucerave vlasy tak si ich prosim ta nerovnaj ! Spravis chybu ak to robis len kvoli tomu ze to je teraz nejako IN. Ja som to tiez chcela ale zistila som ze sa mi viacej hodia tie moje.

owecka

mne tiež pomohol ten ružový balzam či čo to je od nivea, ale asi závisí aj od toho, ako veľmi máš kučeravé vlasy, ja ich mám len tak zvlnené. ale mamča má kučeravé a jej to teda na hlave žiaden zázrak nespôsobilo:D

Katarinna

hej tak zehlicku som mala a uz nikdy viec lebo mi donicila vlasy ale uz su ako tak v poriadku nastastie :) tak preto hladam nieco take aby som nemusela pouzivat zehlicku...

jaja:)

nevyrovna ti vlasy nic ak nepouzzijes zehlicku este k tomu ak mas velmi kucerave vlasy tak vazne zehlicka do ruky neni ine riesenie...mozno pri jemne zvlnenych vlasoch alebo pri rovnych vlasoh ked ich mas napr stocene naspodku tak nejake tie pripravky to pomozu uhladit :) ved vyskusaj zehlicku su uz vselijake s roznym nastavenim teploty s teflonom a vseliakymi takymi vymozenostami...alebo sa nauc milovat svoje kucery to je asi najlepsie pre tvoje vlasky :) hlavne nezehli casto lebo skonis ako jedna moja kamoska :) mala krasne brckave vlasky a teraz uz len riedke a suche ako seno

Simoniiina

Mne osobne žiadny oprípravok nevyrovnal vlasy dokonca ani žehlička vydržia my možno 3-4 hodiny aj to nemôže byť vlhko ak je vlhko tak hned po pol hodine su znova kučeravé žiadny prípravok ti nevyrovná vlasy