zacala som po mesacnom vysadeni antikoncepcie ju znova uzivat,nie vsak v prvy den menstruacie,ale len v priebehu mesiaca.po 4 dnoch uzivania som mala pohlavny styk bez inej ochrany,chcem teda vediet,ci bola antikoncepcia ucinna,resp. ci mam radsej zajst do lekarne po ,,tabletku po,,..dakujem
pravdepodobnost otehotnenia
Renalka: témy založené v sekcii sexuologia nezobrazuje naboku ako posledné aktívne témy
levicaaaaa:preto som zalozila dve temy,lebo tu prvu mi nechcelo najprv zalozit,az tu druhu..resp. mi to nezobrazilo:-)tak som zmenila nick a potom mi to slo..
Renalka, prečo zakladáš zbytočne dve rovnaké témy z dvoch rôznych nickov?
nie, nebola si chránená, a HAK sa neužíva vtedy kedy sa ti zachce...
renalka a v ktorom dni cyklu si tomala pohlavny styk?
a aspon kondom ste nemali po ruke?
ak užiješ v prvý deň menštruácie tak hneď ale ja by som so 100% istotou počkala tých 7 dní...a záleží akú antikoncepciu užívaš...
ok,dakujem..ma to vtedy vobec nenapadlo,len som chcela vediet isto..btw,po kolkych dnoch zacina byt antikoncepcia ucinna,resp. 100%,pri normalnom uzivani,t.j. v prvy den cyklu?
ak užiješ antikoncepciu v prvý deň menštruácie si chránená hneď ak na 2. až 5. deň si chránená po 7 dňoch užívania. Ak si antikoncepciu užila tak ako píšeš chránená si nebola vôbec. Inak Aluska to tu píše dookola,že treba čítať príbalový leták a hlavne v takýchto prípadoch...
HAK sa začína užívať prvý deň menštruácie,nie tak ako si myslíš,samozrejme,že jej účinok nebude 100% pokiaľ vôbec nejaký.