Sex

brunusa

ano tiez tu filozofujem ale prvy krat do toho kazdy vleti po hlave a nepremysla-ale casom sa pouci na vlastnych chybach-no niektore chyby sa odstranit tak lahko nedaju- takze dievcata ktore zacinate so sexom prosim posluchnite rady tych co to maju uz za sebou,tych co sa poucili.. a berte do zodpovedne.sex je sice krasna vec,ale bez strachu sa da vychutnat jedine vtedy ak ste si iste ze je vsetko ok,ze ste urobili vsetko preto aby ste nasledky nepremyslenych cinov co najviac minimalizovali.

brunusa

vsak to je vsetko v poriadku- ze ked ma priatela ktoreho miluje tak zakonite skor ci neskor dojde aj na sex-alebo milovanie-to je jedno. len vazne treba byt na to pripraveny zo vsetkych stran- brat to dost zodpovedne aby si si neznicila zivot a zdravie.

brunusa

ako vies ze si na to pripravena??? myslis psychicky? len sa prosim ta nespoliehaj na partnera-zadovaz si kvalitnu antikoncepciu a tiez vela teoretickych vedomosti o sexe. tak v 16 uz pod zakonom nie si- mas pol roka priatela,ktoreho milujes- ale to neni vsetko.