Chudla som 2 tyzdne papala som len ovocie zeleninu a obcas som si daala cottage chees len sme mali sviatok a dost som toho sjedla az privela mohla som uz ztoho niako pribrat alebo co to znamena pre moje telo...uz sa zas stravujem rovnako cize zelenina ovocie....
Po diete den obzerstva ublizi?
tak prepac nam, ze sme ti chceli dobre poradit.
vela stastia este raz. zbohom.
chudla som 2tyzdne koli jednje prilezitosti ktora uz bola a preto som si dopriala jedla viac lebo som 2tyzdne chudla pre tu vec ale chcem pokracovat dalej ale postupne a pomali a preto sa pytam ci po 2tyzdnoch jedeni toho ovoccia a zeleniny co znamenal ten den prejedenia..isto sa mi dnes nevratili vcera vsetky tie schudnute kila spet to asi nie...a len to sa pytam
a nemam 16 ani 13 rokov ale 24 a pytam sa len co som nnou urobil ten jeden den nepytam sa vas ci moja dieta je vhodna....
taketo stravovanie je cesta do pekla zvaneho porucha metabolizmu
ked pozivas slovo papam,mas asi nejakych 13 rokov,co?len tak dalej
Nie pomali chcem prejst ze potom na polievky a potom kazdy den malicko pridavat....no ale proste ci mi len ublizilo toto prezratie......pokracovat cchem este niake 3 tyzdne...ale postupne pozvolna prdavat...takze pretosa pytam ci vazne mohlo ublizit tej mojej vahe toto
toto nebol tvoj posledny den obzerstva.
takto vyhranene diety vedu zakonite k tomu, ze ti nejaka zlozka v strave chyba a telo si ju vypyta takymto "krutym" sposobom.
podla toho co pises, nemas tam ziadne uhlohydraty.
ty potrebujes jest uplne kazdu zlozku kazdy den, dokonca aj tuky!!! vsak bez nich sa ti neviazu ani vitaminy v tele.
mala by si sa stravovat pravidelne apestro, len v obmedzenom mnozstve. potom ta neprepadne vlci hlad.
a este napis, ze mas len 16, tak ti povie, ze v tvojom veku uz vobec nie je vhodna takato uprava stravy.
ja schudnem napriklad aj pri takomto jedalnicku:
R - pol krajca chlebika so sunkou a paradajkou, caj
D - ovocie
O - polievky nejedavam nikdy, druhy chod v beznom mnozstve + vzdy mam zeleninovy salat
ol - ovocie
V - jogurt a nejake cerealie.
ale mne chudnut netreba :-)
tak sa drz a hlavne, stravuj sa RACIONALNE!! toto co ty jedavas, racionalne nie je.
a ako dlho chces drzat tu dietu?myslis ze ju vydrzis drzat dlho?myslis ze ked prejdes na normalne jedlo ako si jedavala doteraz ze ti nepojdu kila zas hore?skus sa nad tym zamysliet. kolko sa ti uz podarilo schudnut za tie dva tyzdne?ja by som ti odporucala normalne zdrave stravovanie kde by si nemusela nic obmedzova, teda skoro nic....
tak ako to vidis ty?