Chudla som 2 tyzdne papala som len ovocie zeleninu a obcas som si daala cottage chees len sme mali sviatok a dost som toho sjedla az privela mohla som uz ztoho niako pribrat alebo co to znamena pre moje telo...uz sa zas stravujem rovnako cize zelenina ovocie....
Po diete den obzerstva ublizi?
Jaj, to je ten najhorší spôsob diéty. Diéta nie je o nejedení ani o prehnanom obmedzovaní, ale o znalostiach AKO a CO jest. Už som tu videl dosť múdrych rád aj v iných témach, skús pozrieť. Keby dačo, rád poradím.
hm tak tu mate ten vas oblubeny jojo efekt..ked niekto drzi dietu a potom zacne jest jak predtym..po kazdej diete ma clovek prejst na racionalnu stravu, potom nepriberie...mam to odskusane...a nikomu racionalna strava neuskodi...
takto zomrelo vela napoleonovych vojakov,ked po dlhej hladovke sa poriadne najedli a sa mi zauzlovali creva a bolo.
iste ze mas pravdu,a opakujem,neverim,ze ma 24 rokov
dopriat
karioll, ja som tu stranku ani neotvarala, ale ako pises, predpokladala som, ze to bude skutocne nejaky "odbornik" :-)))
nika chcela pocut len jedno - ze jej to vobec neublizi a ze pravidelne kazde dva tyzdne si moze dopriet lukulske hody :-)
ja by som to dalej neriesil,lebo ked sme jej isli poradit ako sa spravne stravovat tak napisala,ze na to sa nepytala.a teraz sem dava link na ine stranky kde kulturista pise o stravovani
nika pises toto:
"asi koncim v tomto forum lebo kazdy vie len odcudzovat ako to vedia vsetci ludia ale ked uz maju poradit tak zrazu ach to je jedno....radu budem na forach darmo hladat.."
ale vsak od zaciatku sa ti snazime iba dobre poradit, ty jednoducho nie si schopna akceptovat iny nazor ako je ten tvoj.
a mimochodom, ODCUDZOVAT, znamena kradnut. mala si zrejme na mysli ODSUDZOVAT.
presne tak karioll
prestan vidiet na cerveno,precitaj si este raz a pomaly svoje prispevky a mozno pochopis nase reakcie
a konecne som nasla radu od toho co sa doto ho aj vyzna : www.miro-vesely.sk