Ja to nechapem . Vkuse mam chut na sladke... Zjem nieco sladke a stale mam chut na nieco .. Trva to uz asi mesiac a neviem co mi je . myslite ze za to moze jesen ? Alebo rozchod s priatelom ja neviem ... nechapem ... priberam a neviem to ovladat !!! Snazim sa ale nejde to :(( Co mam robit??
Nenormálna chut na sladké ........
petrika ja neviem ci je to odveci ale ja som nenormalne zrala sladke,denne cukriky,keksy na tony a cokolady neurekom.bola som schopna zozrat mikulassky balicek na posedenie kym boli deti v skole.Potom som bola na preventivke a zistili mi malo zeleza,brala som ferronat a kyselinu listovu a odvtedy akoby utal,sladke nemozem ani citit.Ked vidim v obchode cokoladovu tycinku az ma strasie od hnusu,normalne mam k tomu odpor.A zasa ked idem na kontrolu a mam nizku hladinu zeleza,to uz viem dopredu,lebo ma znova prepadava chut na sladke.A dookola...zas mi da antianemika a mam odpor k cukrovinkam.neviem ako je to mozne,pisem iba svoju skusenost.Mne samej je to zahada :-)
čaute,ja strasne milujem pirohy s tvarohom ci s lekvarom
no neviem ci sa ich teraz vzdat alebo nie,ma to vela kalorii?nikde sa neviem docitat na kalorie s tymto jedlom,dakujem
chýbajú ti sacharidy, preto máš chuť na sladké, skús začať jesť celozrnné pečivo, celozrnné cestoviny, ryžu natural, ovsené vločky a zbadáš ten rozdiel. Odskúšané.
Keby si si zasadila do crepnika a pestovala rastlinku STEVIA CUKROVA. Je 300x sladsia ako cukor a zuvanie jej listov uvolnuje dost sladku chut. Naviac ma antisepticke ucinky, pekne dezinfikuje ustnu dutinu.
Neobsahuje to ziadny cukor, takze ziadne priberanie z toho nehrozi. Daju sa vraj kupit aj rozne vytazky zo stevie, ktore mozes pouzivat namiesto cukru.
Tu je o nej viac:
koktail.pravda.sk
alebo ochuteny jogurt alebo tvaroh..ale odporucam kupovat tie bez zahustovadiel,a nie len tebe alebo kazdemu..a poriadne citat obaly...lebo niektore vyrobky uz pomaly nemaju s jogurtami nic spolocne!
ten rozchod by mohol mat vplyv, pretoze zazivs stres...ked uz chces zobat nieco sladke, tak susene ovocie, ale pozor na mnozsvo, pretoze si vezmi, ze napr. 1 susena marhula je ako keby si zjedla jednu cerstvu..cize nemozes toho zjest ja neviem kolko..ja napr. zahanam chut na sladke kavou s cukrom a mliekom...alebo samozrejme cerstve sezonne ovocie...alebo si davaj sladke ranajky vo forme ochuteneho musli napr s mliekom alebo jogurtom
co mas robit?prestat to jest.take lahke nevies?
cim viac sladkeho zjes,tym mas viac rozkolisanu hladinu glykemie.ak uz musis nieco sladke,jedz ovocie alebo kvalitnu cokoladu,lebo ovocie je zdrave a cokolada ma nizky glykemicky index
vselijake keksiky to je absolutna smrt kvoli nenasytenym transmastnym kyselinam