Ouvlacia v 7-8 den?

Príspevok v téme: Ouvlacia v 7-8 den?
Nunuki

Ahojte, som snazilka o babetko, ale pouzivam na urcenie ovulacie Lady-test (tycinka na sliny), podla ktoreho mi vychadza ovulacia (kapradinova struktura) uz na 7, 8, 9 den od zaciatku menstruacie. Viem ze normalne to ma byt okolo 14, 15, 16 den....
Je to nieco nenormalne, mat ovulaciu v ine terminy ako by mala byt? Ma s tym niekto skusenosti? Dakujem za rady

Nunuki

Ahoj Simi, to si ma potesila.... takze som docela normalna?! A mozem bez problemov otehotniet...akurat musime sexikovat v ine dni....???

sim

Je to normalne. Presne tak isto to vychadza aj mne. Lekar mi zistil podla ultrazvuku, ze ovulaciu mam hned po skoceni menzesu.

Nunuki

Rebeca, ta tycinka je presne ako keby si videla ruz! Otvoris si ho a naslinis, ked sliny zaschnu, pozries sa cez take sklicko na strukturu slin - kapradina (ovulacia) alebo kristaliky (neplodne dni).
Tycinku potom umyjes a pouzivas nadalej...
Da sa kupit v lekarni, stoji 11 E. A vola sa Lady tester.

datelinka

a aky dlhy mas menstruacny cyklus? normalny cca 28 dnovy? ja som mavala ovulaciu cca na 20. den, ale o to dlhsi cyklus som mala. ja som vsak zistovala priebeh menstruacneho cyklu pomocou merania bazalnej teploty. je to spolahlive, ak dodrzis podmienky.

Najčítanejšie články