Ahojte, som snazilka o babetko, ale pouzivam na urcenie ovulacie Lady-test (tycinka na sliny), podla ktoreho mi vychadza ovulacia (kapradinova struktura) uz na 7, 8, 9 den od zaciatku menstruacie. Viem ze normalne to ma byt okolo 14, 15, 16 den....
Je to nieco nenormalne, mat ovulaciu v ine terminy ako by mala byt? Ma s tym niekto skusenosti? Dakujem za rady
Ouvlacia v 7-8 den?
ahojte, dnes som si tiez kupila ten lady tester, povodne som chcela pruzky ale lekarnicka mi poradila skor tento.. som dvanasty den cyklu a zatial nevidim papradie...mam dlhy cyklus tak budem skusat kazdy den. snad nejaka ovulka bude :(
ake skusenosti mate vy?
Ahoj, ano je to tam napisane, ze na 75% si mozes aj naplanovat pohlavie dietata, ale pri predpoklade ze vsetko je normalne (ovulacia, spermikovia...).
Ked zistis presne ktore dni mas ovulaciu, a pokusate sa prvu polovicu tychto dnov, (kapradinova struktura slin) je 75% predpoklad dievcatka. Ked sa pokusate druhu polovicu kapradinovych dni je 75% predpoklad chlapca.
Co je na tom pravdy, neviem... este nie som tehotna.... ale velmi si prajem coskoro ta potesit i mojim nazorom!
ahojte babenky ..objednala som si cez internet ten lady tester tak som strasne zvedava na to :) mam strasne vela roboty a stale nadcassujem tak nestiham do lekarne,lebo este aj byvam na dedinke...ale nevadi ja si pockam par dni na balicek :) a mala som jednu otazocku..citala som si o tom ledy testery a docitala som sa ze moze sa urcit nie samozrejme na 100 percent ze ci bude ..ak sa podari dievcatko alebo chlapcek:D zevraj ak su spermie v tele este ja neviem nejak den alebo kolko pred ovulaciou tak bude dievcatko lebo ze prave tie spermie s dievcatkamy preziju o par hodin dlhsie..mozno je to somarina a ja som ju este sprostejsie vysvetlila ale niekde som to naozaj citala... neviete o tom nieco?? dakujeeeem
dakujem vyskusam :D kks na nete som to nasla sa 19 ..tak to si radsej kupim v tej lekarni :) dakujem za radu...to som ani nevedela ze take nieco existuje
ja mam cyklus 28-30 dni par krat s ami stalo ze 31..a ovulaciu mam niekedy na 15 ty den..ale viem ze so raz otehotnela aj ked sme mali styk an 18 ty..takze myslim ze mam medzi 14-17 dnom
presne tak, podvedome kazdy na to mysli, ci to prave nevyjde... ak mam cyklus cca 33dni, aj ovulacia by mala byt neskor,vsak? cca 17-18den...
nebrala by som to tak, ze musite sexovat v ine dni. proste majte pohlavny styk jedenkrat denne, maximalne (kvoli dozrievaniu spermii nie castejsie) ale nezameriavajte sa na "vyrobu dietatka" proste si uzivajte sex bez stresu. vsak sa konecne nemusite obavat nezelaneho otehotnenia, alebo ze vas deti nachytaju ako sa maznate :-)) tak si to vychutnavajte. prilisne zameriavanie sa na tento jediny ciel je neziaduce.
Ano, ked uz vies, kedy presne nastava ovulacia, tak ano. Mozno este, aby si mala uplnu istotu, tak sa porad s lekarom. Niektori v pripade takejto ovulacie odporucaju zacat skusat uz na konci menzesu.